29 Haziran 2009 Pazartesi

Tupperware'de süper indirim

Bu hafta tupperware bize süper bir güzellik yaptı. Bir hafta boyunca tüm katalog % 20 indirimde. Güzel değilmi!!!!

Arzu ettiğiniz tüm ürünleri % 20 indirimle alabilirsiniz. Bu fırsatı kaçırmayın derim. Tabiki üyeler için % 40 indirimli. Ürünleri daha ayrıntılı incelemek isterseniz ve elinizde bir tupperware kataloğu yoksa http://www.tupperware.com.tr/ adresinden kataloğu inceleyebilirsiniz.


Ayrıca "tekrar" üye olmak isteyenlere sesleniyorum. Bu hafta, en son, çarşamba gününe kadar üyelik başvurularınızı vermenizi öneriyorum. Çünkü bedava üyelik sona eriyor. Bundan sonra üye olmak isteyenler 85 TL karşılığındaki kit çantasını satın almak zorundalar. Bende şahsen öyle yapmak zorunda kalmıştım.

İster danışman olmak amaçlı düşünün ister kendi arzu ettiğiniz ürünleri indirimli alabilmek amaçlı düşünün fark etmez. Hemen üye olun derim. Bedava üyelik sona eriyor. Üye olduktan sonra tek yapmanız gereken 6 temmuz pazartesi günü 200 TL'lik bir sipariş vermek. İster tek seferde kendiniz verin bu siparişi ister ailenizden/dostlarınızdan toplayın farketmez. Sipariş verdikten sonra üyeliğiniz başlıyor ve 200 TL değerinde bir çanta dolusu ürün + 50 TL değerinde bir hoşgeldin hediyesi alıyorsunuz. Sırf bunlara sahip olabilmek için bile üye olmanızı tavsiye ediyorum. Daha sonra sipariş vermezseniz bile önemli değil. Tupperware'de 3 ay sipariş vermeyebiliyorsunuz. 3 ay boyunca sipariş vermezseniz de zaten otomatik olarak üyelikten düşüyorsunuz. Hiç bir bağlayıcı durum yok yani. Karınız aldığınız hediyeler olacak ki bunlar da yabana atılır türden hediyeler değil.

Eğer 200 TL den fazla sipariş verirseniz ona göre yine hakedeceğiniz hediyeler var. Detaylı bilgi için mail atın lütfen. Mail adresim: hulya_kekil@windowslive.com. Sorularınızı seve seve cevaplarım.

Çantanın içindekiler:


  1. 1 adet zeytinyağlık ( normal fiyatı 29,90)
  2. 1 adet damla set 1,5 lt(40,90 tl)
  3. 1 adet oval set 1,1 lt(24,90) mavi kapaklı
  4. şeker kaplar 4'lü set 300 ml (42,90 tl)
  5. Eko tip top sürahi 2 lt (29,90 tl)
  6. su serisi 2 lt( 30,90 tl)

Bunlar toplam yaklaşık 200 tl yapıyor!!!!

+ karşılama hediyesi renkli ovaller 6 adet ( normal fiyatı yaklaşık 50 Tl)

+ her 100 TL alışveriş yapana 6,5 lt'lik antartika'yı (derindondurucu ürünü, normal fiyatı 60 TL)9,90'a alma şansına sahipsiniz. Tabiki üyeler için bu ürün yine %20 indirimli oluyor.

+ her üye sipariş verdiği için buz devri (normal fiyatı 32 TL) tamamen ücretsiz hediye


Bence bu fırsatı kaçırmayın.!!! Sırf bu bedava hediyeleri kazanmak için bile üye olunur.

27 Haziran 2009 Cumartesi

Mahlepli ve tarçınlı kurabiye


Çok sevdiğim o G.Antep kurabiyelerinden birtane daha. Bu da yine bayramlarda yapılan kurabiyelerden. Sevgili Muhterem ablacığım'dan almıştım tarifini, bugün de sizlerle paylaşmak istedim. Bazı malzemelerim eksikdi, buyüzden evde ne varsa onu koydum. Aynı lezzeti yakaladım yine de. Siz de öyle yapabilirsiniz.



Malzemeler:

  • 1 çb zeytinyağı
  • 1 pk margarin/tereyağ
  • 1 sb p.şekeri
  • 1 çb beyaz susam (ben kullanmadım, fakat çok lezzetli oluyor)
  • 1 çb süt (ben yoğurt kullandım)
  • 1 çb hindistan cevizi
  • 1 çb dövülmüş ceviz (ben kuru üzüm kullandım)
  • 1 tk toz mahlep (tane mahlep ise havanda dövebilirsiniz)
  • 1 yk tarçın
  • 1 tutam tuz
  • 1 pk vanilya
  • 1 pk kabartma tozu ( ben mahlepli ve susamlı kabartma tozu kullandım)
  • yaklaşık 4 sb kadar un (yinede bakarak koyun, bardağa göre ölçü değişebilir)

Hazırlanışı:


Bu kurabiyeler için kerebiç adında özel bir kalıp kullanılıyor. Eğer bu kalıbınız yoksa istediğiniz bir şekil verebilirsiniz.

Un hariç tüm malzemeleri genişçe bir kabın içerisine aldıktan sonra margarin eriyene kadar yoğuralım. Sonra azar azar unu ilave edelim ve özel kurabiye kalıbının içerisine ceviz büyüklüğünde bir parça koyalım. Parmaklarımızla iyice kalıbın içerisine hamuru yayalım. Daha sonra kalıbı tezgahın veya kabımızın kenarına hızlıca 2-3 kez vurarak kurabiyemizin kalıbtan düşmesini sağlayalım. Yağlı kağıt serilmiş tepsiye dizelim ve 150 derecede, önceden ısıtılmış fırında, yaklaşık 15 dk hafif kızarana kadar pişirelim. Üzerinin çok fazla kızarmaması gerekiyor.


Kurabiyeleri soğuttuktan sonra üzerine pudra şekeri serpip servis yapalım. Antep kurabiyeleri serisine zaman zaman yenilerini eklemeyi düşünüyorum. Biraz zahmetli kurabiyeler olduğundan herzama yapılmıyor. Onlar da zaten genelde bayramdan bayrama yapıyorlar bu kurabiyeleri. Neden olduğunu anlamak güç değil sanırım:)


Afiyet olsun...












Hamurdan ceviz büyüklüğünde bir parça alıp kalıbın içerisine yerleştiriyoruz.







Kurabiyeler tepside ne de güzel duruyorlar


















Soğuduktan sonra servis tabağına alıyoruz



















Üzerini pudra şekerinden bir manto ile kaplayıp servis yapıyoruz.


Afiyet olsun....

24 Haziran 2009 Çarşamba

Şeker hamuru yapımı ve gülbahçesi pastası

Geçen gün arkadaşım yeğenine 2 tane doğumgünü pastası yaptırmıştı bana. Maalesef ne olduysa oldu pastalar istediğim gibi olmadı. Halbuki pandispanyam ve kremalarım süper olmuştu. Buyüzden tadının güzel olduğundan eminim, ama maalesef pastayı birleştirirken tam bir facia oldu. O gün 4 tane pasta yapmıştım ondanmı, havalar sıcaktı ondan mı, benim çok yorulduğumdan mı yoksa kendime nazar mı değdirdim bilemedim. Herşey yolunda gidiyordu ve herşey muhteşem olmuştu, kendi kendime: " oh oh, ne de güzel oldu" diye diye herhalde nazar değdirdim.

Sonuçta doğum günü pastaları içime sinmemişti, bende en kısa zamanda yeni bir pasta yapma sözü vermiştim. Bugün pastayı tamamladım ve teslim ettim. Biraz da utanarak ve sıkılarak gittim ama o insanlar da çok kibarlardı. Sağolsunlar beni üzmediler. Gerçi, özellikle beyler, pastaların tadına bayılmışlar. Bunu kime yaptırdın diye sormuşlar. Bu beni çok mutlu etti. Maalesef yolda giderken tümsekden hızlıca geçmişler ve pasta ortadan ikiye ayrılmış. Anlıyacağınız aksilik üzerine aksilik. Sonuçta herkez tadına doyamamış. Bu da yeter.

Bugün bende özür olarak güzel şeker hamurlu bir yaşpasta yapayım dedim. Herşey yolunda gitti ve aksilikler olmadı. Görüntüsünü de çok beğendiler. Bazen böyle aksilikler oluyor işte, buradan da tekrar özür diliyorum. Olmamalı ama oluyor işte.Umarım telafi edebilmişimdir.


Pastamı, çikolata sevmedikleri için, sade pandispanya ile yaptım. Kremasına ise, muzlu puding ve krem şanti kullandım. İçine de yine muz döşedim. Pastamın üzerini pembe kremşanti ile kapladım ve şeker hamurunda pembe güller ile süsledim. Kenarına da yine beyaz kremşanti sıktım ve alt kenarını da file fındık ile kapladım. Üzerine ise, pembe ışıltılı yenebilir pullar serptim ve yenilebilir boncuklar ile de son süslemesini bitirdim.

Açıkçası bende çok beğendim. Artık marshmellow dan şeker hamuru yapmayı iyice öğrendim. İstediğim kıvamda oluyor. Tarifini vermeye hazırım yani.


Fakat önce pastamın birkaç fotoğrafını daha vermek istiyorum. Gerçekten çok beğendim. Şeker hamuruyla çalıştıkça nekadar zevkli olduğunu anlıyorum. Keşke herkez şeker hamurlu pasta yaptırsa. Kesinlikle sadece kremalı olan pastalardan daha zevkli. Gerçi bu da yarı yarıya kremalı yarı yarıya şeker hamurlu oldu. Sadece süslemelerini şeker hamurundan yaptım.
Pastayı hazırladıktan sonra son olarak üzerine pembe pullar serptim. Hollandadan kızkardeşim getirmişti. Pastanın üzerinde öyle güzel durdular ki....pastam ışıl ışıl etti.

Gelelim şeker hamurunun yapımına:
Bende tarifini ayşe yamanın sitesinden aldım.
  • 2 pk marshmellow( ben bim'in sattığı markayı kullandım 175 gr bir pk)
  • 2,5 pk pudra şekeri
  • 4 yk su
  • bir çimdik tuz (nedenini bilmiyorum, ayşe yamanın sitesinde okumuştum. )

Marshmellowları geniş ve cam bir kaseye koyun. Mikrodalgada her defasında sadece 20-30 sn tutarak marshmellowları eritin. Her defasında kaseyi dışarı çıkartıp güzelce karıştırın ve tekrar mikrodalgaya koyun. Bu şekilde yaklaşık 2 dk içerisinde eriyeceklerdir. Aşırı sıcaktan kaçının. Arzuya göre benmari usulü de eritebilirsiniz. Ben şahsen mikrodalgayla daha rahat çalıştım. Tabiki mikrodalga kullanırken herzaman kablarımızın üzerine uygun birşey ile kapatmayı unutmuyoruz.
Burada dikkat etmeniz gereken tek olay, marshmellowları aşırı sıcaktan uzak tutmak. Zaten azıcık sıcağı görünce hemen eriyorlar.
Eridikten sonra içine su, tuz ve purdraşekerinin yarısını ilave edin ve kaşık ile karıştırın.
Daha sonra pudraşekerinin diğer yarısını da ilave edip ele yapışmayıncaya kadar yoğuralım. Her defasında ihtiyacı kadar pudraşekeri ilave edin. Hepsini birden boşaltmayın. Kullandığınız pudraşekerinin yapısına göre daha az veya daha çok gerektirebilir. Pastacı kız'ın sitesinde okuduğuma göre şeker hamuru için en uygun purdraşekeri bağdat markasıymış. Bende onu kullanmaya gayret ediyorum.
Son olarak top haline getirdiğimiz şeker hamurunun her tarafına katı yağ sürüyoruz ve hava almıyacak şekilde sarıyoruz. Ben önce yağlı kağıda sonra da şeffaf folyoya sarıyorum. Bazen şeffaf folyo yapışabiliyor ve parçalanabiliyor. Önce yağlı kağıda sarınca böyle bir sorun olmuyor.
Daha sonra hava almayan bir kaba koyup en az 24 saat kuru ve serin bir yerde bu şekilde saklayın. Şimdi reklam olacak ama, ben hava almayan tupperware kabımın içerisine koyuyorum ve mutfak dolabına kaldırıyorum. Her kullanımdan sonra güzelce sararsanız uzun bir süre bu şekilde muhafaza edebilirsiniz. Ben en son 5 gün'e kadar saklamıştım.
Şeker hamurunu açınca biraz sertleşmiş gibi gelebilir. Güzelce elinizle yoğurursanız tekrar elastiki bir yapıya dönüşecektir.
Ben pembe bir şeker hamuru elde etmek istediğim için iki rengi birlikte kullandım. Farklı renklerde istenirse sadece beyaz marshmellow kullanmalısınız ve daha sonra arzuya göre renklendirmelisiniz. Şeker hamurunu yapışmasın diye nişasta yardımıyla açmalısınız.
Umarım faydalı olabilmişimdir.
Afiyet olsun....

Bunlar da şeker hamurundan yaptığım güller. Henüz evde şeker hamuru malzemelerim yok. O aletler gerçekten de çok pahalı. Ama biz türküz, bizde fikirler bitmez. Bende güllerimin şekli bozulmasın diye nişasta kutuma delikler açtım ve gülleri içerisine soktum. Havalar sıcak olduğundan böylece buzdolabına kaldırdım ve sertleşmelerini bekledim. Daha sonra pastamın üzerinde kullandım.

Kuru domates kavurması

Bizim oralarda (K.maraş) ve çevresinde, yazın çok güzel domates kurutuluyor. Sanırım güneş bol, havanın kuru oluşundan. Bu kurutulmuş domatesleri yemeklerde kullanalbildiğimiz gibi kahvaltıda da kavurması çok güzel oluyor. Geçenlerde bir arkadaşın blogunda buna benzer birşey görmüştüm (not etmediğim için nerede gördüğümü hatırlayamadım) ve hemen bende domatesler bitmeden denedim. Fakat öyle alıştık ki sürekli yapar oldum. Tamamen hormonsuz ve doğaldır. Domatesler yazdan kurutulduğundan kışın bile yaparken mis gibi yaz domatesi lezzeti alıyorsunuz. Hele de o kokusu.......

Malzemeler:

  • bir avuç kurutulmuş domates
  • tuz
  • karabiber, pulbiber
  • zeytinyağı

Hazırlanışı:

Domatesleri önce biraz yıkadım ve ıslattım. Sonra bir tavaya aldım ve birazcık daha su ve zeytinyağı ilave ederek pişirdim. Tuz, k.biber ve pulbiber ilave ettim. Baharatları arzuya göre değiştirebilirsiniz. Çok az daha kavurduktan sonra servise hazır. Ben suyunu tamamen çektirmedim, çünkü suyu çok lezzetli. Ekmeği suyuna bandırarak yemek çok keyifli oluyor.

Afiyet olsun.

22 Haziran 2009 Pazartesi

25. ve 26. hafta yaz karnavalı indirimleri

22 -28 Haziran 2009 Haftası avantajları
(15-28 HAZİRAN 2009)

Artık bildiğiniz gibi her pazartesi tupperware günü. Bu hafta da yine toplantımız vardı. İndirimde olan ürünler yine aynı ürünler olduğu için yazımı aynen yayınlıyorum. Bu ürünleri kaçırmayın. Lütfen sipariş vermek isteyenler bu fırsatı kaçırmasınlar.

Üstelik tupperware danışmanı olmak isteyenler!!!!.... Bedava üyelik için son fırsat. Danışman olabilmek için sadece 200 Tl sipariş vermek yeterli. Bunun yanında neredeyse 250 Tl karşılığındaki ürünlere bedava sahip olacaksınız. Bu haftayı kaçırırsanız bundan sonra danışman olabilmek için bu çantayı 85 Tl karşılığında almak zorunda kalacaksınız. Tekrar söylüyorum, lütfen bu hafta bu son fırsatı kaçırmayın ve üye olmak istiyorsanız benimle, hiç vakit kaybetmeden, hulya_kekil@windowslive.com adresinden irtibata geçin. E- mail adresi veya telefon bırakın. Detayları daha sonra görüşürüz.

Tupperware de kazanç her satılan ürün üzerinden %20'dir. Ayrıca her hafta ve ayrıyeten ay sonlarında, belirlenen limiti tamamladığınız takdirde alacağınız hediyeler de cabası. Haftalık hediyeler ayrı, ay sonu hediyeler ayrı. Bu hediyeleri bedava alıyorsunuz ve tekrar istediğiniz fiyata satabilme şansına sahipsiniz. Bu şekilde kazancınız % 20 değil, % 100 'ü buluyor. Benim gibi ev hanımıysanız ve evde hayatınızın boş boş geçip gitmesini istemiyorsanı tupperware danışmanı olun. Hem kendi iş saatlerinizi kendiniz ayarlayın hemde para kazanın. Veya kendiniz kullanmak için ürün istiyorsanız da danışman olarak daha uyguna alabilirsiniz.

22-28 Haziran 2009 haftası
Bu hafta yine ürünler aynı, sadece ev sahibi hediyelerinden 250 Tl karşılığında alınabilen tinimini hanım kalktı ve yerine 4 adet tek parmaklar geldi.



Daha önce de bahsettiğim gibi bahar karnavalı bitti yaz karnavalı başladı. Yepyeni ürünlerle yazın gelmesini çok güzel indirimlerle kutluyoruz.



Şık Servis 4.3 lt
eski fiyatı : 64,90 TL
indirimli fiyatı: 45,43 Tl






Şık servis:


Yemeğinizi 1,5 - 2 saate kadar sıcak tutar. Özel çift duvarlı yapısı yemeğinizin sıcaklığını uzun süre korur. İç ve dış gövde ile kapaklar birbirine sıkıca geçerek güvenli bir şekilde taşımaya olanak sağlar. Hammadde kalın ve kırılmazdır. Geniş ve ergonomik tutacakları sayesinde kolayca taşıyabilirsiniz. İç ve dış kapları birbirinden ayırarak 2 ayrı servis kabı olarak kullanabilirsiniz. Yine iki tane de kapağı vardır.




Eko tip top sürahi
eski fiyatı: 29,90 TL
indirimli fiyatı: 20,93 TL



Eko Tip Top Sürahi:

Elde tutulması çok rahattır. Renkli gövde ve kapaktan oluşmaktadır. Dış yüzeyi buzlu bir görünüme sahiptir ve ergonomiktir. Dar gövdesi ve kenarındaki tutma yeri sayesinde buzdolabında fazla yer kaplamaz ve her rafa sığar, özellikle dolabın kapağındaki bölmelere. Tupperware logosu arka tarafına gelecek şekilde bastırılarak kapatılır. Ön tarafına bastırılarak da kapanması sağlanır. Bu kapağın iyi açılıp kapanması açısından önemlidir. Özel dizayn edilmiş ağız yapısı sayesinde, sızdırmadan servis yapma imkanı sağlar. Yani asla dışa damlatmaz. Su, meşrubat, süt, şerbet gibi içeceklerin servisinde ve saklanmasında rahatlıkla kullanılabilir.





Peynir dünyası büyük boy
eski fiyatı : 58,90 TL
indirimli fiyatı: 41,23 TL


Peynir dünyası büyük boy:

Özel havalandırma sistemli filtreli kapağı ile farklı çeşitteki peynirlerinizi bir arada uzun süreler taze saklayabilir, şık dizaynı sayesinde kahvaltılarınızda servis amaçlı kullanabilirsiniz. Ayrıca, yurtdışında dizayn ödülü kazanmış özel yapısı buzdolabınızda koku oluşumunu engeller


Mikro star 2 Lt
eski fiyatı: 59,90 TL
indirimli fiyatı: 41,93 TL


Mikro star 2 Lt:

Tek bir ürün ile yemeğinizi saklayabilir, taşıyabilir, ısıtabilir ve servis yapabilirsiniz.

-25 derece ile +160 derece arasında kullanılabilir. Aynı zamanda dondurmak için de kullanılabilir. Şeffaf yapısı sayesinde içindekileri görebilir ve masada servis için kullanabilirsiniz.

Özel basınç kapakçığı ısıtırken yükselir, donarkende aşağıya iner. Böylece kabın içerisindeki basıncı dengelemiş olur. Yuvarlak ve hava geçirmez kapağı sayesinde yiyeceklerinizi güvenle saklayabilirsiniz. Tabanının yükseltilmiş özel yapısıü, yiyeceklerinizin heryerinin eşit ısınmasını sağlar.

Geniş ve ergonomik tutacakları kabı ısıttıktan sonra bile soğuk kalarak rahat bir şekilde taşıyabilmenizi sağlar.

İç yüzeyinin özel dokusu çizilmeleri önler.




Mucize kalıp prenses
eski fiyatı : 76,90 TL
indirimli fiyatı.: 53,83 TL
Mucize kalıp prenses:



Mikrodalga fırın ve normal fırında kullanılabilir.
Ayrıca derin dondurucu da da kullanılabilir.
Hafiftir, kırılmaz. Esnektir, bükülebilir ven kendi şekline geri döner. Saklarken dolabınızda yer kaplamaz.
Yapışmaz, tabanını yağlamaya ve unlamaya gerek yoktur. Kolay temizlenir. Isıyı çok iyi iletir.


Ultraplus 3 LT
eski fiyatı: 119,90 TL
indirimli fiyatı: 83,93 TL

Ultraplus 3 LT:
İleri teknoloji kullanılarak yapılmış, hem pişirme hem servis amaçlı kullanabileceğiniz, kaliteli, kullanışlı ve şık ürünlerden oluşan modern bir seridir. Normal fırında ya da mikrodalga fırında yiyeceklerinizi pişirmek ve servis etmek için kullanılabileceğiniz 2 şık üründen oluşan, çok değerli bir settir. Malzeme 230C ile -25C arasındaki ısılara dayanıklıdır, bu yüzden UltraPlus'lar buzdolabından normal fırın'a, mikrodalga fırın'a ve oradan da masaya servis amaçlı getirilebilirler.

AYNI ZAMANDA GÜVEÇ KADAR LEZZETLİ YEMEKLER YAPABİLİRSİNİZ HEM DAHA KISA SÜREDE HEMDE KOKUSUZ

Çok yönlüdür, başka pişirme kaplarına ihtiyacınız olmaz, aynı anda hem ana yemeğinizi hemde tatlınızı bile pişirebilirsiniz. Her UltraPlus, bir tabandan ve bir kapaktan oluşmaktadır. Kapağı, sığ bir tabak olarak kullanmak için ters çevirebilirsiniz, taban da bu durumda bir kapak olarak kullanılabilir. Geniş tutacakları ile taşımak kolaydır, mikrodalga fırından veya fırından çıkarmak için, fırın eldiveni takarak her iki elinizi kullanınız ve kapağı buhar yüzünüze gelmeyecek şekilde açınız. Kapak, yanmayı önleyen ve buharın kaçmasına olanak sağlayan bir şekilde dizayn edilmiştir. Saplar, kapağın kenarına konulan çıkıntı sayesinde buhardan korunmaktadır.

Yuvarlak şekil, her tarafın aynı biçimde pişmesine olanak sağlar ve servis için şık bir görüntü oluşturur. Kobalt siyah rengiyle her sofraya uyum sağlar. Bulaşık makinesinde yıkanabilir. Ürünü kullandıktan hemen sonra sıcak sabunlu suya daldırın. Eğer yüksek derecelerde kaptaki yağlar yanarsa, hemen 5 lt. sıcak suda 4 çorba kaşığı deterjan ya da 5 lt. ılık suda 6 çorba kaşığı çamaşır suyu solüsyonuna batırarak en az 2 saat bekletin.
Daha sonra yumuşak plastik ovma beziyle nazikçe temizleyin. Aşındırıcı temizlik maddesi kullanılmamalıdır. Dikkatli kullanın ¬Garanti, kırılma için geçerli değildir.
Oval; rostolar, tavuk, balık, güveçler ve tatlılar için uygundur. Yuvarlak ultraplus ; koyu çorbalar, güveçler, yahniler, tatlılar ve ekmek için uygundur. Kare; sebzeler, pirzolalar, balık filetoları, lazanyalar ve pastalar için uygundur.



Damla 2.3 LT.
eski fiyatı: 57,90 TL
indirimli fiyatı.: 40,53 TL

Damla 2,3 lt ( 2.3 lt olanı ortadaki damla servisi):

Salata ve Meyve servisi yapmak için idealdir.

Kapağı sayesinde salatalarınızı da bu üründe kolayca hazırlayabilirsiniz. Bunun için önce kâseye sosunuzu dökün, üzerine yıkayıp kuruttuğunuz yeşillikleri ekleyin.
Kapağını kapatıp kabı her yöne sallayın. Salatanız hazır! Her gün salata hazırlamak istemiyorsanız bu kabın içerisine salatanızı hazırlayın sadece sosunu dökmeyin. Kapağını havasını alarak kapaatın ve buzdolabına koyun. hergün yiyeceğiniz kadar alıp, soslayıp tüketebilirsiniz. 1 haftaya kadar salatanıza birşey olmaz.

Ertesi güne kalan kek, poğaça ve börekleri taze saklamak için kullanabilirsiniz.

Çatlama, soyulma ve kırılmaya karşı 10 yıl üretici firma garantisi vardır.


Prenses tacı
eski fiyatı: 34,90 TL
indirimli fiyatı: 24,43 TL


Prenses tacı:
Prenses tacı ile yemeklerinizin, salatalarınızın, tatlılarınızın lezzeti damağa ve göze hitap eder.
Karıştırın, çırpın, kalıba dökün ve çıkartın yada buzluğa atın. Misafirleriniz geldiğinde çıkartıp servis yapın.
İster küçük kabı ile mevlidlerinizde tavuklu pilav servis yapın, ister büyük kabı ile salatalarınıza şekil verin, ister ikisini iç içe kullanarak harika tatlılar yapın. Sofranınzın şık ve güzel görünmesi sizin için önemliyse bu ürünü kaçırmayın.
Tüm tupperware ürünlerinde olduğu gibi soyulmaya, kırılmaya ve çatlamaya karşı 10 yıl şirket garantisi vardır. Bu problemler oluşursa size en yakın merkeze ürününüzü götürerek değiştirebilirsiniz.


Kristalin 3.5 LT
eski fiyatı: 66,90 TL
indirimli fiyatı: 46,83 TL

kristalin 3,5 lt:

Hafiftir, kırılmaz.
Şeffaf gövdeye ve lacivert bir kapağa sahiptir.
Geniş ve alçak yapısı salatalar , aperatifler,ve zeytinyağlıları servis etmek için idealdir.
Servisten sonra içinde kalanı başka bir kaba aktarmaya gerek kalmadan kapağını kapatıp saklayabilirsiniz.
Servis için ağzı kapalı olarak masaya götürdüğünüz kristalin servis tabağını açtığınızda,kapağını altına koyarak hoş bir görünüm sağlayabilirsiniz.Salatalarınızı birkaç saat öncesinde hazırlayıp soslarını eklemeden kristalin servis tabağında saklayabilirsiniz.Böylece servis için sosunu eklediğinizde yeni
hazırlanmış gibi taptaze olacaktır.
Kristal saklama kabı özellikleri vardır:
Hava geçirmez, taşıma için elverişlidir Tupperware in en kaliteli serisi olan kristalin den yapılmıştır.


Mini şef
eski fiyatı: 49,90 TL
indirimli fiyatı: 34,93 TL


Mini şef:
soğan doğramak kadınların korkulu rüyası. Mini şef ile inanılmaz kolay oluyor. 8-10 çevirme ile soğanı, domatesi, pizza malzemelerini veya cacık için salatalıklarınızı aynen elde doğranmış gibi doğrar. Robot gibi suyunu çıkartmaz.
Soğan doğrarken elleriniz kokmaz, gözleriniz yanmaz.
İçindeki çelik bıçak çok keskindir. Küçük olduğu için yer kaplamaz. Elektriğe ihtiyacınız yoktur. Bıçak hariç tüm malzemeler bulaşık makinasında yıkanır.



Antartika 4'lü set
eski fiyatı: 35,90 TL
indirimli fiyatı: 25,13 TL



YİYECEKLERİNİZİ DERİN DONDURUCUDA BİRBİRİNE YAPIŞMADAN SAKLAYABİLMENİZ İÇİN DİZAYN EDİLMİŞ ÖZEL KAPLARDIR.

-ani sıcaklık düşmesine karşı dayanıklıdır
-yükseltilmiş tabanı soğuk hava geçişini sağlar
-esnek hammaddesi sayasinde derin dondurucudan çıkarılınca kırılmaz
-hammaddesi sayesinde donma sırasında içerisindeki gıdada meydana gelebilecek hacim değişikliklerine uyum gösterir
-üst üste dizilerek mutfağınızda düzeni kurmanıza yardımcı olur

ÖNÜMÜZ YAZ
KIŞA HAZIRLIK İÇİN YİYECEKLERİ SAKLAYACAĞIMIZ MÜTHİŞ KAPLARDIR. ÇOK ÖZEL FİATI KAÇIRMAYIN



Zeytinyağlık
eski fiyatı: 29,90 TL
indirimli fiyatı: 20,93 TL



Şişe, kapak ve gövde olmak üzere 3 parçadan oluşur.
İçteki özel parça sayesinde spagetti miktarınızı ayarlayabilir, zeytinyağı için kullanıyorsanız akış miktarlarını 1 ve 2 ağzıyla ayarlayabilirsiniz.
Özel ağız tasarımıyla yağı asla şişenin yanından aşağı akıtmaz. Bunu şahsen denedim ve tupperware yağdanlıkları gerçekten dışına sızdırmıyor.
Sımsıkı kapanan kapağıyla yağı hiç bu kadar temiz kullanmadığınızı göreceksiniz. Temizliği de çok kolay.
Buzlu yüzeyi sayesinde elinizden kaymaz, şık görünümü de cabası!
Spagettilerinizi de çok şık bir şekilde saklayabilirsiniz.



Zeytinyağının yanında süt,tahin pekmez saklamakta bir numara!
Paket sütlerin ÖMRÜNÜ UZATIYOR
BULAŞIK MAKİNASINDA YIKANABİLME ÖZELLİĞİ VARDIR
TÜM TUPPERWARE ÜRÜNLERİ GİBİ NORMAL KULLANIM ŞARTLARINDA KIRILMA, BÜKÜLME VE SOYULMAYA KARŞI TAM 10 YIL GARANTİLİ



Mucize şekerler
eski fiyatı: 59,90 TL
indirimli fiyatı: 41,93 TL


Mucize şekerler:

1-1,5 ve 2 litrelik 3 adet kaptan oluşan bir settir.
Saydam penceresinden içindeki gıdayı rahatlıkla görebilirsiniz.
Hava geçirmeyen kapakları gıdaların daha taze ve daha uzun süre saklanmasını sağlar.

Artmış yemekleri saklama ya da piknik ve işyerine taşıma için de kullanılır. (İşlem gören ya da pişirilen gıdaların mutlaka hava geçirmeyen kapaklı ürünlerde saklanması gerekmektedir)

Akıtma ve sızdırma yapmaz; sıkı kapaklıdır.

Bu ürünle bebek mamalarınızı bozulmadan güvenle saklayabilir ve akıtmadan yanınızda taşıyabilirsiniz.
Havasını alarak daha iyi saklama koşulları sağlarsınız.

En uygun saklama için kabı üçte ikisi kadar doldurun.

PÜF NOKTASI
İçerisine un ile birlikte et ya da balığınızı koyunuz. Kapağını kapatıp kabı her yöne sallayarak gıdalarınızı kolayca unlayabilirsiniz.


ÇATLAMAYA, SOYULMAYA VE KIRILMAYA KARŞI 10 YIL GARANTİLİDİR.



Spor matara

eski fiyatı: 20,90 TL
indirimli fiyatı: 14,63 TL


Spor matara:

Çocuğunuz bayılacak. Tupperware 'den çok sağlıklı ve şık bir matara. Açılır- kapanır emzik ağızlı. Alt kısmı çıkarılıp bardak olarak kullanılabilir veya spor yaparken içine anahtarlarınızı saklayabilirsiniz. Su ve meyve suları için ideal. En önemlisi sağlıklı hammaddeleri ile çocuğunuzun sağlığını korur. Hem çocukların, hem büyüklerin kullanabileceği bir ürün. Pet şişelerin sağlığa nekadar zararlı olduğundan hep bahsediyorum. Kesinlikle kanserojen madde içermiyor. 10 yıl garantilidir.



Ergonomik çok amaçlı bıçak

eski fiyatı: 33,90 TL
indirimli fiyatı: 23,73 TL



ergonomik çok amaçlı bıçak:

Bu bıçak dilimlemek ve doğramak için uygundur. Kolayca kesmek ve dilimlemek için çok özel bir tasarıma sahiptirler. Bıçaklar paslanmaz çelikten yapılmıştır. Sapı ile keskin kısmı arasındaki dengesi sayesinde kolunuzu yormaz. Yuvarlatılmış, kaymayan sapı elinize tam olarak oturur. Koruyucu kılıf ile bıçaklarınızı koruyarak, çekmecede tehlike yaratmadan güvenle saklayabilirsiniz.



İlk bardağım

eski fiyatı: 29,90 TL
indirimli fiyatı: 20,93

İlk bardağım:

Bebeğinizin minicik ellerine uyacak yapısı sayesinde tutmayı kolaylaştırır. Her iki elle kullanım için dizayn edilmiştir.
Silikon ağız yapısı akışı kontrol eder, devrilince veya düşünce dökülmez, kırılmaz.
Yine bebeğiniz için kesinlikle kanserojen madde içermeyen bir ürün kullanmış oluyorsunuz. Takımının diğer parçalarıyla da mükemmel bir set'e sahip olmuş olacaksınız.


bu hafta bu ev sahibi hediyeleri yok
GELELİM EV SAHİBİ HEDİYELERİMİZE

25. hafta için ev sahibi hediyelerimiz:

250 TL'lik alışverişlerinizde

Mini peynir dünyası bedava

normal fiyatı: 23,90 TL


Mini peynir dünyası:

Özel havalandırma sistemli filtreli kapağı ile farklı çeşitteki peynirlerinizi bir arada uzun süreler taze saklayabilir, şık dizaynı sayesinde kahvaltılarınızda servis amaçlı kullanabilirsiniz. Ayrıca, yurtdışında dizayn ödülü kazanmış özel yapısı buzdolabınızda koku oluşumunu engeller


400 TL'lik alışverişlerinizde salatacı bedava
normal fiyatı: 89,90 TL


Ergonomik salatacı

Her eve lazım bir ürün. 3 lt kapasiteli bir saklama kabı olarak da kullanılabilir.
Kaymayı engelleyen 3 adet özel ayağı vardır. Delikli selesinin özel yapısı sayısesinde yapraklarına zarar vermeden yeşilliklerinizi kurutabilirsiniz.
Kapağındaki özel durdurma düğmesi size kolaylık sağlar. Kurutma sırasında oluşan suyu kapağı açmadan kapakdaki delikten dökebilirsiniz. Kapağınının temizliği çok kolaydır. Kuruttuğunuz sebzeleri saklama kapağını takarak çok rahat içerisinde saklayabilirsiniz. 2 kapaktan oluşmaktadır.

22-28 Haziran

26. hafta için ev sahibi hediyelerimiz:

250 TL'lik alışverişlerinizde 3,6 lt.lik Tini mini hanım bedava.
Normal fiyatı: yaklaşık 40 TL


TUPPERWARE TEK PARMAK KAPLAR
4 ADET

MUTFAKLARIMIZA RENK GELİYOR
kapasitesi 700ml dir

*Hem servis hem saklama amaçlı kullanabilirsiniz
*Meyve, zeytinyağlı yemekler, zeytin,lor, salataları saklamak ve servis yapmak için idealdir.
*Dilerseniz çocuğunuza yoğurt mayalayabilir, çocuğunuzun mamasını dökme korkusu yaşamadan taşıyabilirsiniz.
*Sebzeleri ve yeşillikleri saklamak için de kullanabilirsiniz


400 TL'lik alışverişlerinizde Eko kap set'i bedava alma şansına sahipsiniz.
Normal fiyatı: 81,80 TL


Eko kap set 3'lü


Yuvarlak kapakları hava ve su geçirmezdir, içerisinde herşeyi saklayabilirsiniz. Kapakların kenarındaki özel kulaçıkları sayesinde açması çok kolaydır. İç yüzeyleri pürüzsüz olduğu için temizlemek ve servis yapmak çok kolaydır.

ÇATLAMAYA SOYULMAYA VE KIRILMAYA 10 YIL ÜRETİCİ FİRMA GARANTİSİ VARDIR.