9 Nisan 2009 Perşembe

Tupperware'de BAHAR ŞENLİĞİ İNDİRİMLERİ

TUPPERWARE' DE BAHAR ŞENLİĞİ ZAMANI
6 NİSAN - 19 NİSAN 2009
ARASI

Pasta, kurabiye vs. yapmayı oldum olası çok seviyorum. Bunu çevremdeki herkez iyi bilir. Fakat bu lezzetleri yaparken kullandığın malzemenin çok önemli olduğu da kesin.

Ben yıllardır tupperware kablarını kullanıyorum ve çok memnunum. Annem sağolsun bana Hollanda'dan getiriyor, bende bu sayede o güzel kablardan faydalanıyordum. Fakat daha ne kadar kadıncağız getirmeye devam edecek diye düşününce....

Artık kendimin bu işe başlama zamanı geldiğine inandım. Hem başkaları faydalansın hem de kendim alayım diye tupperware işine giriştim. Her nekadar çok pazarlamacı ruhum olmasa da inşallah başarılı olurum. Başka birşey olsaydı girişemezdim fakat bunları kendim kullandığım için kalitesinden eminim. Ben çok memnunum çünkü.

Samsun'da oturup, bu kablardan temin etmek isteyenler varsa bana buradan ulaşabilirler. Bir yorum bırakarak ürün kodunu, fiyatını, adres ve telefon bırakırsanız en kısa zamanda size dönebilirim ve siparişlerinizi sizlere ulaştırabilirim.

Üstelik şu anda tupperware'de tam BAHAR ŞENLİĞİ zamanı. % 30 lara varan indirimlerle o güzel kabların sahibi olabilirsiniz. Gerçekten bazı şeylerde çok uygun fiyatlar var. Kataloğu ve indirimlere göz gezdirmek isteyenler http://www.tupperware.com.tr/ adresinden en yeni ürünlere ve indirimlere bakabilirler.

2 yorum:

esr@ dedi ki...

ürünleri çok güzel hakikaten. Kullanan arkadaşlarımdan metini duydum.

sihirlirloklava dedi ki...

CANIM BENİM TEŞEKKÜRLER...