25 Aralık 2009 Cuma

Soru-Cevap

Işın hanım yağlı krema transferi hakkında bir soru sormuş:

Pastayı tamamen kaplıyorsunuz, sadece kenar süslemesi kalıyor Işın hanım. Sonra hazırladığınız transferi dikkatli bir şekilde üzerine yerleştiriyorsunuz. Bu işlemi çok dikkatli yapmanız gerekiyor, çünkü çok çabuk kırılabilir. Transferi pastanın üzerine yerleştirdikten sonra kenar süslemesini tamamlayabilirsiniz. Böylece transferin kenarları kapamış olur. Daha bütün bir görüntü elde edersiniz.

Pastayı önceden hazırlamanızda bir sakınca yok. Fakat Transferi muhakkak önceden hazırlayıp dondurmanız gerekiyor. Google'dan hanimis-donmuş krema transferi diye ararsanız arkadaşım hanimis.com'un tarifini göreceksiniz. O da Aslanlı donmuş krema transferini ayrıntılı anlatmıştı. Belki yardımı dokunabilir.

Umarım faydalı olabilmişimdir. Kolay gelsin.

Hiç yorum yok: