13 Nisan 2009 Pazartesi

Tupperware'de BAHAR ÇILGINLIĞI devam ediyor











Karıştır sakla, sihirli şek şek ve yumurta ayırıcı set olarak indirimde. Normal fiyatından yaklaşık %30 indirim var. Fiyatı için broşüre bakın. Süper bir indirim. Kaçırılmaz bence.



Bu miks setinde de ayrı ayrı indirimler var. Midi miks'de (ortancı boyu) %15 indirimli. Fiyatlar için kataloğa bakabilirsiniz.




Hanımeli setinde, renkli bıçak setinde, mini şefde, oval setde (çerez vs. saklama kabları)%30 indirim var. Normal fiyatlar için kataloğa bakınız. İndirimli fiyatlardan tekrar %10 indirim yapıyoruz.






Pilavcı yeni bir ürün. İlk kez türkiyede satışda. Bu bir mikrodalga ürünüdür. Pirinci iyice yıkayıp içine koyuyorsunuz. Suyu kaynatıp (ister normal su, ister et suyu vs.) üzerine koyuyorsunuz. Kapağını kapatıp 11 dk mikrodalgada pilavınız hazır. Gerçekten göz göz pilavınız pişmiş oluyor.

2 yorum:

bahar dedi ki...

Hülya'cığım etkinlikle ilgili bir mail attım sana, bilgin olsun.

bahar dedi ki...

Hülya'cığım merhaba, sana birkaç gündür mail atmaya çalışıyorum, ama bir problem oluşuyor. En kısa zamanda bana bir mail atarsan sevinirim, biliyorsun etkinliğin bitimine az bir zaman kaldı. Senden haber bekliyorum, sevgiler.