8 Haziran 2009 Pazartesi

Tupperware'de son bahar kampanyası

Bahar bitiyor, yaz geliyor.....Tupperware'de de önümüzdeki hafta yaz kampanyaları başlayacak. Yepyeni ürünlerle yaza merhaba diyoruz. Fakat bahar kampanyasındaki ürünlerden isteyip de hala almadıysanız, elinizi çabuk tutmanızı tavsiye ediyorum.

Premium set- 4 kişilik
Tupperware'in çok güzel çatal-kaşık takımı. Birçok insan bu ürünün indirime girmesini bekliyordu. İşte sonunda oldu. Paslanmaz çelikten, sap kısmı soyulmaz. Bulaşık makinasına atılır. Soyulma, çatlama, kırılmaya karşı 10 yıl garantili. Üstelik şimdi 4 kişilik tatlı bıçağı ve tatlı çatalı hediye.
eski: 347,60 TL indirimli fiyatı: 207,90 TL %40 indirim var

Sihirli miksim


Ağzındaki ortası açık kapak sayesinde hiçbir yere sıçratmadan kek, ayran, krema vs. çırpabilirsiniz. Ortasına da yine küçük kapağını yerleştirip buzdolabına saklayabilirsiniz. Özel ağız yapısı sayesinde içindekileri akıtmak çok kolay ve dışına damlatmaz.

eski: 44,90 TL indirimli fiyatı: 35,90 TL


Eko kaplar 4'lü set

Artık yemeklerinizi çok rahat saklayabilirsiniz. Çok amaçlı bir ürün. Ortasına basıp havasını aldıktan sonra içindeki ürüne uzun süre hiçbirşey olmaz. Rengarenk çok şık bir ürün.

eski: 42,90 indirimli fiyatı: 34,90
Tuppertermos
Saatlerce çayınızı sıcak tutar. Kırmızı ışık yanınca kapalı, yeşil ışık yanınca açık demektir. Ergonomik yapısı sayesinde tutmak çok kolay. Özel ağız yapısı sayesinde aşağıya damlatmaz. En önemlisi de aradan saatler geçsede asla çayınızın rengini karartmaz.
eski: 117,90 TL indirimli fiyatı: 88,45 TL %25 indirim

Ekmek kutusu
Ekmek, poğaça, kurabiye vs. saklayabilirsiniz. Filitresi olmadığı için hergün kapağının en az bir kere açılması gerekiyor. Önemli olan içerisinde kırıntı bırakmamak. Böylece hamur işlerinizi uzun süre bayatalamdan tüketebilirsiniz.

eski: 49,90 TL indirimli fiyatı: 39,90 TL

Dilim peynir dünyası (yeni)
Peynirlerinizi zamanında tüketemiyorsanız ve bozuluyorsa tam size göre bir ürün. Uzun süre peynir saklamak için idealdir. Üzerindeki filitresi sayesinde tam da gerekli hava akımı sağlamış oluyor. Soyulmaya vs. karşı garanti kapsamında, sadece filitresi garanti kapsamında değil. Onu bulaşık makinasına koymadan elinizde yıkamanız gerekiyor. Buzdolabında en üst rafta orta kısımda saklamak, peynirleriniz için gerekli olan hava akımını sağlamak açısından çok önemli.
eski: 39,90 TL indirimli fiyatı: 31,90 TL

Dondurmacı
Önümüz yaz ve bol bol dondurma tüketme zamanı. Kanserojen madde içermez, ergonomik yapısı sayesinde tutması çok kolay ve dondurmanızı çok rahat servis yapabilirsiniz.
eski: 46,90 TL indirimli fiyatı: 33,50 TL
Renkli Tutku
Çok amaçlı saklama kabları. Tupperware'in yuvarlak kapakları asla hava aldırmaz. Meyve, sebze, çökelek vs. sakalayabilirsiniz. Salatanızı (soslamadan) en büyük tutkunun içerisine hazırlayın ve ağzını kapatın. Hafta boyu hergün azar azar içerisinden alıp soslayın ve salatanız 1 dakikada hazır. Kesinlikle bozulmaz. Aylarca içerisinde çökelek saklayabilirsiniz.

kırmızı tutku 4,3 lt eski: 36,90 TL indirimli fiyatı: 30,90 TL
Turuncu tutku 2,5 lt eski: 29,90 TL indirimli fiyatı: 25,50 TL
Sarı tutku 1,5 lt. eski: 20,90 TL indirimli fiyatı: 17,50 TL

Sihirli Şek Şek
Çok amaçlı bir kab. Elektrikli bir alete gerek duymadan
krem şanti, ayran, salata sosu, çorba terbiyesi vs. çırpabilirsiniz.
Krem şanti için:
Önce soğuk sütü koyun, üzerine de şanti tozunu ilave edin. Ağzını kapattıktan sonra en son üzerindeki küçük kapakçığı kapatıyorsunuz. Ve sallıyorsunuz. Çok kısa bir sürede ve mikser kirletmeden krem şantiniz hazır.
eski: 26,90 TL indirimli fiyatı: 21,50 TL


Tiwi lolibuz

Çocuklar için bu yaz gerekli bir ürün. Her gün dondurma alınacağına lolibuzla kendi dondurmanızı kendiniz yapın. Asitli içeceklerin asiti gittiğinde lolibuzların için koyup dondurabilirsiniz. Buzlu dondurma olur çocuklarınıza. Ayrıca yoğurt veya sütün içerisine meyve doğrayıp blenderden çekip lolibuzların içine doldurabilirsiniz. Donmuş daninolar gibi olur.

eski: 34,90 TL indirimli fiyatı: 27,90 TL

Sihirli rende
Kampanyadaki rende turuncu renginde. 2 değişebilir ağzı var ve parmak korumalığı var. Onun sayesinde keskin bıçaklarına parmaklarınızı kaptırmıyorsunuz. Hem jullien hem de normal rendeleyebiliyorsunuz.
eski: 51,90 TL indirimli fiyatı: 39,90 TL
Bunlar da evsahibi hediyelerimiz. Yani ev sahibi hediyesi şu demek: Evinizde bir tupperware tanıtımı yapmamıza izin verirseniz ve ....
150 TL 'lik bir alışveriş yapılırsa bu hediyelerden bedava 1 tanesini seçme hakkına sahipsiniz

Antartika 1,3 lt
Esnek dış yüzeyi sayesinde donmuş ürünleri çok rahat çıkartabilirsiniz. Buzluk kokusu geçirmez ve karlandırmaz.
normal fiyatı: 21,90
Süs perisi
Pudra şekeri, kakao vs. elemek için çok güzel bir ürün. Pasta yapmayı sevenler için ideal.
normal fiyatı: 32,90 TL


Karıştır sakla
Ağzındaki ortası açık kapak sayesinde hiçbir yere sıçratmadan kek, ayran, krema vs. çırpabilirsiniz. Ortasına da yine küçük kapağını yerleştirip buzdolabına saklayabilirsiniz. Özel ağız yapısı sayesinde içindekileri akıtmak çok kolay ve dışına damlatmaz.
Eğer 300 TL ve üzeri alışveriş yapılırsa bu hediyelerden birini bedava seçme şansına sahipsiniz.
Oval Servis

Mangal yakınca önden pişen etlerinizi oval serviste saklayabilirsiniz. Son mangal pişene kadar soğutmuyor. Ayrıca yine balık, meyve ve sebze saklayabilirsiniz. Tupperware ürünleri kaba koku geçirmiyor. Balık kokusu siner diye korkmaya gerek yok. Ortada bir ayracı vardır. Onun sayesinde ayrı ayrı ürünler saklanabilir. Bir tarafına karpuz, bir tarafına çileklerinizi koyabilirsiniz. Altı süzgeçli kab olduğundan suyunu altına verir ve ürünleriniz bozulmaz.
Ayrıca kızartma saklamak için de ideal. Kızartmalarınızın yağını alta süzdüğü için yağın içerisinde kalmazlar.
normal fiyatı: 39,90 TL
Süper star
Yine çok amaçlı bir ürün.
İçinde balık, sebze, peynir vs. saklayabilirsiniz.
Altta süzgeç şeklinde rafı var. Alt kısımda bırakarak süzgeç olarak kullanılabilir, ayağını kaldırırsanız da iki katlı kullanılabilir. Altta bir çeşit, üste başka bir çeşit meyve veya sebze koyabilirsiniz.
normal fiyatı: 69,90 TL



Maksi miks
Çok amaçlı bir ürün. Bu en büyük boyudur. İçinde yoğurt veya hamur mayala, kurubaklagilleri sıcak su ile ıslat 25 dk da pişmeye hazır hale gelsin veya meyve sebze sakla. Mesela önümzüz yaz. Çok güzel karpuz saklayabilirsiniz.
normal fiyatı: 53,90 TL
Aynı şekilde kendiniz 150 TL veya 300 TL'lik bir sipariş verirseniz de bu ürünlerden bedava seçme şansına sahipsiniz.
Fiyatlar katalogdaki ve indirim broşüründeki fiyatlardır. Yazım hataları için sorumlu tutulamaz.

8 yorum:

Pembe Tatlar dedi ki...

Canım bu tupperware harika birşey hemen hemen bütün ürünlerini kullanıyorum....
Geçen yıllarda üye olmuştum ama sadece kendime ve anneme aldım:))

Bir Dut Masalı - nUnU dedi ki...

:)))
samsuna bir selam bırakmadan gitmek olmazdı doğrusu :)))
sevgiler cnm.

GAMZELİ ANNE dedi ki...

merhabalar canım fikri mühim ile ilgili sormuşsun...üye oluyorsun ve sana bu şekilde mesela bana makarna geldi 5 paket ...sana mail geliyor bu şekilde kampanyamız var diye katılmak istiyorsan katılıyorsun.. ürünlerin geliyor kullanıyorsun deniyorsun memnun klıp kalmadığınla ilgili raporlar hazırlıyorsun hepsi bu canım benim çok hoşuma gitti ...umarım anlatabilmişimdir canım...:))

Adsız dedi ki...

merhaba ben tupperwere e üye olmak istiyorun yanlız kendşme ve birkaç arkadasıma indirimli almak için. daha sonra satış yamak zorundamıyım satıs yapmayınca sorun oluyormu cevap yazarsanız sevinirim

Adsız dedi ki...

merhaba ekmek dünyası hakkında hiç hoş olmayan şeyler duyuyorum ekmekleri normalden daha çabuk küflendiriyormuş ben yani bir danışmanım yardımcı olur musunuz?

Adsız dedi ki...

ben 1 yıllık evliyim ve bütün mutfak gereçlerimi tupperwareden aldım.ancak mavi sürahisinden hiç memnun kalmadım kokuyo içi.aaaa birde kahvaltı seti hediye ettiler ama o da eksik geldi napıcam yardımcı olurmusunuz.

renklipastalar dedi ki...

Arkadaşlar,tupperware ürünleri hakkında sıkıntılarınız varsa muhakkak kendi sponsorunuza dönmeniz gerekiyor. Onlar size daha iyi yardımcı olabilirler. Aslında başkalarının danışmanlarına yardımcı oluyorum diye çok tepki alıyorum. Ben yinede az da olsa yardımcı olmadan geri çevirmek istemiyorum kimseyi.
ekmek dünyası hakkında sayfada bir yorum yapmıştım.
Sürahi hakkında ise diyebileceğim bişey yok.Normalde suyu akşamdan içine koyunca sabaha kadar çok güzel dinlendiriyor. Hazır su gibi oluyor. Koku olmaması gerekiyor. Kullanan herkez çok memnun. İşte bu tür sorunlarda muhakkak danışmanınıza dönmeniz gerekiyor. Garantisi var nasıl olsa. Bi garantiye göndermeyi deneyebilirsiniz. Ayrıca eksik gelen ürünleriniz için de muhakkak aldığınız kişiye yani danışmana söylemelisiniz. Ürün eksik gelmişse bildirirseniz muhakkak eksik parça tamamlanır. Faturayı sakladıysanız eksik geldiğini ispat edersiniz.

Adsız dedi ki...

serpşekin sarısı ve lt göstergeli olanı varmıdır bilen varmıdır