29 Haziran 2009 Pazartesi

Tupperware'de süper indirim

Bu hafta tupperware bize süper bir güzellik yaptı. Bir hafta boyunca tüm katalog % 20 indirimde. Güzel değilmi!!!!

Arzu ettiğiniz tüm ürünleri % 20 indirimle alabilirsiniz. Bu fırsatı kaçırmayın derim. Tabiki üyeler için % 40 indirimli. Ürünleri daha ayrıntılı incelemek isterseniz ve elinizde bir tupperware kataloğu yoksa http://www.tupperware.com.tr/ adresinden kataloğu inceleyebilirsiniz.


Ayrıca "tekrar" üye olmak isteyenlere sesleniyorum. Bu hafta, en son, çarşamba gününe kadar üyelik başvurularınızı vermenizi öneriyorum. Çünkü bedava üyelik sona eriyor. Bundan sonra üye olmak isteyenler 85 TL karşılığındaki kit çantasını satın almak zorundalar. Bende şahsen öyle yapmak zorunda kalmıştım.

İster danışman olmak amaçlı düşünün ister kendi arzu ettiğiniz ürünleri indirimli alabilmek amaçlı düşünün fark etmez. Hemen üye olun derim. Bedava üyelik sona eriyor. Üye olduktan sonra tek yapmanız gereken 6 temmuz pazartesi günü 200 TL'lik bir sipariş vermek. İster tek seferde kendiniz verin bu siparişi ister ailenizden/dostlarınızdan toplayın farketmez. Sipariş verdikten sonra üyeliğiniz başlıyor ve 200 TL değerinde bir çanta dolusu ürün + 50 TL değerinde bir hoşgeldin hediyesi alıyorsunuz. Sırf bunlara sahip olabilmek için bile üye olmanızı tavsiye ediyorum. Daha sonra sipariş vermezseniz bile önemli değil. Tupperware'de 3 ay sipariş vermeyebiliyorsunuz. 3 ay boyunca sipariş vermezseniz de zaten otomatik olarak üyelikten düşüyorsunuz. Hiç bir bağlayıcı durum yok yani. Karınız aldığınız hediyeler olacak ki bunlar da yabana atılır türden hediyeler değil.

Eğer 200 TL den fazla sipariş verirseniz ona göre yine hakedeceğiniz hediyeler var. Detaylı bilgi için mail atın lütfen. Mail adresim: hulya_kekil@windowslive.com. Sorularınızı seve seve cevaplarım.

Çantanın içindekiler:


  1. 1 adet zeytinyağlık ( normal fiyatı 29,90)
  2. 1 adet damla set 1,5 lt(40,90 tl)
  3. 1 adet oval set 1,1 lt(24,90) mavi kapaklı
  4. şeker kaplar 4'lü set 300 ml (42,90 tl)
  5. Eko tip top sürahi 2 lt (29,90 tl)
  6. su serisi 2 lt( 30,90 tl)

Bunlar toplam yaklaşık 200 tl yapıyor!!!!

+ karşılama hediyesi renkli ovaller 6 adet ( normal fiyatı yaklaşık 50 Tl)

+ her 100 TL alışveriş yapana 6,5 lt'lik antartika'yı (derindondurucu ürünü, normal fiyatı 60 TL)9,90'a alma şansına sahipsiniz. Tabiki üyeler için bu ürün yine %20 indirimli oluyor.

+ her üye sipariş verdiği için buz devri (normal fiyatı 32 TL) tamamen ücretsiz hediye


Bence bu fırsatı kaçırmayın.!!! Sırf bu bedava hediyeleri kazanmak için bile üye olunur.

5 yorum:

MEHTAP GÜZEY ÖZCAN dedi ki...

Canım Ben şöle anlatayım bir ara fiyatı hatırlamıyorum bir miktar ücret ve 250 ytl hediye veriyordu yanında üyeliğin.hatta bir seri daha eklenmişti hediyelere.Ama hemen ürün sipariş etmem gerekiyordu.200 ytl lik.

Sanırım bu sefer yanlış anladıysam düzelt o hediyelere 200+50 bedava sahip oluyoruz o 85 lirayı ödemeden.

Ama yine 200 liralık sipariş veriyoruz.

Aradaki fark burda sanırım hediyeleri bu sefer ücretsiz alıyoruz doğrumu?

renklipastalar dedi ki...

değişiktatlar:

evet canım. Bu hafta çarşamba gününe kadar üyelik bedava. Yazdığım ürünleri bedava alacaksın sadece 200 liralık bir sipariş vermen gerekiyor. Üye olduğun için bu 200 Tl'nin %20 sini ödüyorsun. Yani 160 Tl.

keskinli dedi ki...

ne güzel orda indirim bol almanyada indirim mindirim yok
sevgiler canim hayirli günler

renklipastalar dedi ki...

Yorum yazan, bilgi isteyen, üye olan herkeze çok teşekkür ediyorum. Blogumdan herkeze ulaşabiliyorum demekki, ne mutlu bana.

Tekrar herkeze teşekkür ediyorum, güzel günler sizin olsun.

Sevil Altunel dedi ki...

canım arkadaşım benim.. kalıp gönderirim diye yazmışsın daha yeni gördüm..çok teşekkür ederim.bu indirimden bizi haberdar ettiğin içinde tekrar teşekkürler..bende bu ürünleri kullanıyorum ve çok memnunum..