26 Mart 2009 Perşembe

Sürpriz kurabiye

Bunlar da benim sürpriz kurabiyelerim. Ben çok beğendim doğrusu. Bundan sonra hep yaparım. Bu kurabiyeleri de cenaze evine giderken yaptım. Fakat çok geç kalmıştım, oraya tamamlayamadan götürdüm. Üzerine çikolata eritmeye vaktim kalmamıştı maalesef. Fakat o hali de güzel olmuştu. Umarım beğenmişlerdir.

Bazılarının da içine kiraz şekerlemelerimden koydum. Yazın görümcem bahçeden toplayıp yapmıştı benim için. Ona da çok teşekkür ediyorum. Çok işime yarıyor valla.











8 yorum:

Esra'nın Mutfağı dedi ki...

ooo süper olmuş. nasıl da canım istedi şimdi. ellerine sağlık:)

Unknown dedi ki...

bu kurabiyeler enfes görünüyor ellerine sağlık canım....

Adsız dedi ki...

ÇOK ŞİRİN VE LEZZETLİ GÖRÜNÜORLAR CANIM..

Unknown dedi ki...

CANIM TEKRAR TEKRAR TEŞEKKÜRLER OKUDUM CEVAPLARI UZUN ZAMANDIR MERAK ETTİĞİM VE HİÇ BİRYERDEDE CEVABINA RASTLAMAMIŞTIM.SAOL ALLAH RAZI OLSUN BENDE EN KISA ZAMANDA DENİYCEM İNŞALLAH..
HAYIRLI CUMALAR...

EZGİLİ TARİFLER dedi ki...

ellerine sağlık arkadaşım hoş görünüyorlar. bende deneyeyim çocuklar bayılacaklar

Özlem Ceylan dedi ki...

slm canim ellerine saglik kurabiyeler nefis gorunuyor ,bizde cok seviyoruz bu kurabiyeyi,ama senin tarif biraz degisik bir versiyon olmus ,kiraz sekerlemesiyle dahada nefis olmustur eminim.,sevgiler

Hayatımız okul dedi ki...

başarılar diliyorum tarifiniz ve kurabiyeler güzel olmuş bizimkiler günlerinde sizin tarifleri kullanıyorlar teşekkür edriz güzel tarifleriniz için selamlar

renklipastalar dedi ki...

Güzel yorumlarınız için çok tşk ediyorum arkadaşlar. Hepinizi mutlu günler...