12 Temmuz 2009 Pazar

Tupperware 29. ve 30. haftalar

Bugün Tupperware'deki başkanımızın doğumgünü. Seni unutmadık canım. İyiki doğdun, iyiki varsın. İyiki tupperware sayesinde seninle tanışma fırsatını yakaladım. Hem yol göstericiliğin hem de dostluğun için çok teşekkür ediyorum. Bu da benim sana hediyem olsun. Pastacı, pastacı dedin durdun. Maalesef ben hala amatör bir pastacıyım. İstediğim kurslara katılabilirsem bir kademe atlayacağım inşallah. Umarım beğenirsin. Sen herşeyin en güzeline layıksın. Tatlı yiyelim ve hep tatlı konuşalım canım.

Bu pastayı Ayşe Yaman'ın blogunda görmüştüm. Görene kadar bayılmıştım. Hünnenin de herzaman cıvıl cıvıl oluşu aklıma gelince ona biraz espiri olsun diye böyle bir pasta yapmak istedim. Ayşe Yaman'ın pastası kadar güzel olmasa da sonuçta benim de profesiyonel eğitim almadığımı hatırlatarak fena da olmadığını söylemek zorundayım. Ufak tefek hataları görmezden gelirsek, ancak bu kadar oldu :)


Pastayı detaylı olarak önümüzdeki günlerde yayınlayacağım.


Bildiğiniz gibi, tupperware'de çok güzel bir kampanya'yı geride bıraktık. Üye olan, sipariş veren veya sadece bilgi isteyen herkeze çok teşekkür ediyorum ve ürünlerinizi güle güle kullanın diyorum.



Bu sefer iki haftalık yine çok güzel bir kampanyamız var. % 50 indirim!!!!!!Tabiki sınırlı sayıda üründe.



Önce 29. hafta ile başlayalım:




Aşağıda sıralayacağım ürünlerden bazılarını sadece 1tane sipariş verme hakkımız var. Buyüzden isteyen varsa çabuk haber verin, çünkü sadece 1 adet sipariş verebiliyorum.


Tiwi biberon R3406

Ergonomik yapısıyla bebeğiniz biberonu rahatlıkla tutabilir. Kırılmaz ve sağlıklı bir hammededen yapılmıştır. Yani kanserojen madde içermez. Biberonun haznesi 240 ml su ile 8 kaşık tozmamayı içine alıp çalkalayarak karıştırmanıza olanak sağlayacak kadar geniştir. Şişenin üzerinde ölçü çizgileri vardır. Emzik sıvı akışını 3 hızda ayarlayabilecek şekilde tasarlanmıştır. Biberonun simetrik şekli, bebeğinizin elindeyken bile, sıvı akış hızını ayarlayabilmenizi sağlar. Bebeğiniz biberonu emerken ayarlama bölümü biberonun üst kısmında kalır. Boyutları birçok biberon ısıtıcılarına uygundur. Aynı zamanda mikrodalgaya girer . Bebeğine önem veren annelerin tercihidr....

eski fiyatı: 32,90

indirimli yeni fiyatı: 24,90


Midi Miks R3407
Hamur veya yoğurt mayalamak için çok uygun bir kab. Hızlı birşekilde hamurlarınızı mayalar. Kurufasulye, nohut vs. gibi bakliyatları içine bırakıp üzerine kaynar suyu koyup kapağını güzelce kapatırsanız, kısa sürede bakliyatlarınızı pişirmeye hazır hale getiriyor. Aynı zamanda her türlü sebzelerinizi, meyvelerinizi ve hamurişlerinizi bozulmadan daha uzun süre saklama özelliğine de sahip. Çok yönlü bir kabtır.

Bu serinin orta boyudur.


eski fiyatı: 34,90
indirimli yeni fiyatı: 20,90




Tuppertermos R3408

Görüntüsüyle ve beyaz rengiyle gözleri dolduruyor. Çok şık bir termos. Çayı uzun süre sıcak tutuyor ve çayınız içinde kaldıkça rengini karartmıyor. Kırmızı kapakçığa basınca yeşil yanarsa akıtıyor, kırmızı yanarsa akıtmıyor. İçindeki camı garanti kapsamında değildir. Onun dışında her tupperware ürünü gibi soyulma, bükülme, kırılmaya karşı 10 garantisi vardır.

eski fiyatı: 117,90
indirimli yeni fiyatı: 76,90




Kristalin 2'li Set (üstteki küçük parça dahil değil, sırasıyla 2,1 lt ve 3,5 lt) R3411

Her türlü ürünü saklayabilmeniz için çok uygun bir kabtır. Göz lens camının hammadesinden yapılmıştır. Cam gibi görüntüsüyle de çok şık duruyor. Bu büyük boyları da çok kullanışlı oluyor. Çabuk bozulan meyveleri uzun süre sağlam tutuyor. Salatalarınızı içine sos koymadan bu kabın içerisine koyup saklayabilirsiniz. Her akşam yiyeceğiniz kadarını alıp, soslayıp afiyetle yiyebilirsiniz. Çalışan veya çok yoğun hanımlar ve beyler için çok ideal.

eski fiyatı: 118,80
indirimli yeni fiyatı: 82,90


Zeytinyağlık R3412 (sadece 1 tane sipariş alabiliyorum)

Artık her evde olması gerek ürünlerden biri
Yağınızı dışa doğru damlatmaz ve temizliği çok kolaydır. Leke tutmaz.

eski fiyatı: 29,90
indirimli yeni fiyatı: 14,95





Mini Maks Süzgeç R 3415 (sadece 1 tane sipariş alabiliyoruz)

Bu da akordeyonlu ürünlerden. Kullanacağınız ürünlerin miktarı kadar açabiliyor veya kapatabiliyorsunuz. Her an her boyda süzgeciniz elinizin altında.

eski fiyatı: 19,90
indirimli yeni fiyatı: 9,95


Spor matara R 3414 (sadece 1 tane sipariş alabiliyoruz)
Artık herkez pet şişelerin ne kadar sağlıksız olduğunu biliyor sanırım. Lütfen petşişelerde kalmış suları içmeyelim ve buzlukta dondurmayalım. Petşişelerine iyi bir alternatif Tupperware spor mataradır. Kanserojen madde içermez ve su içinde kaldıkça suyun tadını da değiştirmez. Alt kısmı çıkabiliyor, böylece bardak niyetine kullanılabiliyor veya spor yapmaya gidiyorsanız içine anahtarlarınızı koyabilirsiniz.
eski fiyatı: 20,90
indirimli yeni fiyatı: 10,45






Sıcak sıcak R3417 (sadece 1 tane sipariş alabiliyoruz)

Yemeklerinizi sıcak istiyorsanız sıcak, soğuk istiyorsanız soğuk tutar. 500 ml'dir. İşe, pikniğe veya yolculuğa giderken yanınızda yemeğinizi götürebilmeniz için ideal.

eski fiyatı: 59,90

indirimli yeni fiyatı: 29,95





MaKsi miks 7.5 lt. R3419 (sadece 1 tane sipariş alabiliyoruz)

Hamur veya yoğurt mayalamak için çok uygun bir kab. Hızlı birşekilde hamurlarınızı mayalar. Kurufasulye, nohut vs. gibi bakliyatları içine bırakıp üzerine kaynar suyu koyup kapağını güzelce kapatırsanız, kısa sürede bakliyatlarınızı pişirmeye hazır hale getiriyor. Aynı zamanda her türlü sebzelerinizi, meyvelerinizi ve hamurişlerinizi bozulmadan daha uzun süre saklama özelliğine de sahip. Çok yönlü bir kabtır. Bayağı da büyüktür.

eski fiyatı: 53,90
indirimli yeni fiyatı: 26,95





Ekmek Dünyası R3428 (sadece 1 tane sipariş verebiliyoruz)

Ekmek dünyası ile ekmekleriniz uzun süre bayatlatmadan kullanabilirsiniz. Sık ekmek tüketmeyenler için idealdir. İçinin kırıntılarını güzelce aldıktan sonra ekmekleriniz normalden daha uzun süre küflenmeyecektir. Resimdekinden farklı olarak ekmek dünyası kesme tahtasız satılmaktadır ve sarı renktedir.

eski fiyatı :84,90

indirimli yeni fiyatı: 42,45






Yarım tek parmaklar ( 4 adettir) R3429 (sadece 1 tane sipariş verebiliyoruz)

Diğer mavi tek parmaklardan bunlar biraz daha küçük. Buyüzden de yarım tek parmak denmiş zaten. Artık yemeklerinizi, az kalan meyvelerinizi, kahvaltılıklarınızı vs. herşeyi çok güzel saklar. Uzun süre bozulmaz. Ortasına başparmağınızla bastırmanız kapanması için yeterlidir. Buyüzden tek parmak denmiş.

eski fiyatı: 39,90

indirimli yeni fiyatı: 19,95

Merdane R3423 (sadece 1 tane sipariş verebiliyoruz)

Tutma kulpunun kenarındaki kapakçığı açarak, açacağınız hamurun cinsine göre, ister sıcak su ister soğuk su ile doldurabilirsiniz. İsterseniz içine su koyup biraz buzlukta dondurabilirisiniz.

eski fiyatı: 30,90

indirimli yeni fiyatı: 15,45






29. Haftanın ev sahibi hediyeleri:

150 puanda 5 lira karşılığında

mucize kalıp prenses TG01

soğuk tatlılarınız, pilavlarınız ve salatalarınızı şık servis yapabilmek için ideal bir ürün.

normal fiyatı: 34,90




300 puanda 10 lira karşılığında HG01

Oval Servis gövde beyaz kapak mavi renginde 4 lt
İlk mangalınızdan son mangalınıza kadar sıcak saklıyor. Kızartmalarınız için de ideal. Süzgeci sayesinde yağın içerisinde saklamak zorunda kalmıyorsunuz, yağı alt kısmına akıtıyor. Orta bölmesi sayesinde iki türde ürünü aynı kabta saklayabiliyorsunuz.

normal fiyatı:




GELELİM 30. HAFTAYA

Mini Miks R3405

Hamur veya yoğurt mayalamak için çok uygun bir kab. Hızlı birşekilde hamurlarınızı mayalar. Kurufasulye, nohut vs. gibi bakliyatları içine bırakıp üzerine kaynar suyu koyup kapağını güzelce kapatırsanız, kısa sürede bakliyatlarınızı pişirmeye hazır hale getiriyor. Aynı zamanda her türlü sebzelerinizi, meyvelerinizi ve hamurişlerinizi bozulmadan daha uzun süre saklama özelliğine de sahip. Çok yönlü bir kabtır. Bu serinin en küçük boyudur.

eski fiyatı: 24,90
indirimli yeni fiyatı: 14,90






Midi Miks R3407
Hamur veya yoğurt mayalamak için çok uygun bir kab. Hızlı birşekilde hamurlarınızı mayalar. Kurufasulye, nohut vs. gibi bakliyatları içine bırakıp üzerine kaynar suyu koyup kapağını güzelce kapatırsanız, kısa sürede bakliyatlarınızı pişirmeye hazır hale getiriyor. Aynı zamanda her türlü sebzelerinizi, meyvelerinizi ve hamurişlerinizi bozulmadan daha uzun süre saklama özelliğine de sahip. Çok yönlü bir kabtır.
Bu serinin orta boyudur.

eski fiyatı: 34,90
indirimli yeni fiyatı: 20,90


Mucize kalıp yuvarlak R3409
Mucize kalıplar serisinin bir diğer parçası. Silikon bir kabtır, buyüzden önceden yağlamanıza veya unlamanıza gerek yoktur. Yapışma korkusu olmadan pastalarınızı pişirebilirsiniz. Yüksek ısıya dayanıklıdır.
eski fiyatı: 69,90
indirimli yeni fiyatı: 44,90


Hanımeli 0.7 lt (üstteki küçük parça) R3410
Göz lens camının hammaddesinden yapılmış bir ürün. Şeffaf olduğu için içini görebiliyorsunuz. Turuncu rengiyle beraber çok şık bir görünüm kazanmış. İçinde her türlü kuru ürünleri saklayabilirsiniz. Çaylarınızı, kahvelerinizi, kurabiyelerinizi vs. bozulmadan daha uzun süre saklama özelliğine sahiptir.

eski fiyatı: 24,90
indirimli yeni fiyatı: 15,90


Mini Peynir dünyası R3413 (sadece 1 tane sipariş verebiliyoruz)

Tam bir kalıp beyaz peynir koyabileceğiniz büyüklükte. Buzdolabında yer kaplamaz. Peynirler peynir dünyası serisi ile asla kurumaz, ilk günkü tazeliğini korur. Üstteki filitresini elde yıkamak gerekiyor. Çok incecik bir filitresi olduğu için bulaşık makinasına konmaz. Sadece filitresi garanti kapsamında değildir. Soyulma, bükülme, kırılmaya karşı 10 yıl garantilidir.


eski fiyatı: 45,90
indirimli yeni fiyatı: 22,95


Spor matara R3414(sadece 1 tane sipariş verbiliyoruz)

Artık herkez pet şişelerin ne kadar sağlıksız olduğunu biliyor sanırım. Lütfen petşişelerde kalmış suları içmeyelim ve buzlukta dondurmayalım. Petşişelerine iyi bir alternatif Tupperware spor mataradır. Kanserojen madde içermez ve su içinde kaldıkça suyun tadını da değiştirmez. Alt kısmı çıkabiliyor, böylece bardak niyetine kullanılabiliyor veya spor yapmaya gidiyorsanız içine anahtarlarınızı koyabilirsiniz.

eski fiyatı: 20,90
indirimli yeni fiyatı: 10,45






Mini Maks Süzgeç R3415 (sadece 1 tane sipariş verebiliyoruz)
Bu da akordeyonlu ürünlerden. Kullanacağınız ürünlerin miktarı kadar açabiliyor veya kapatabiliyorsunuz. Her an her boyda süzgeciniz elinizin altında.

eski fiyatı: 19,90
indirimli yeni fiyatı: 9,95


Antartika 600 ml 2'li set R3416 (sadece 1 tane sipariş verebiliyoruz)

Tupperware'in derindondurucu ürünlerinden biridir. Kıymalarınızı vs. koyabilmeniz için çok uygun. Gerçektende çok esnek bir malzemeden yapılmıştır, buyüzden kenarlarını dışa doğru eğerek içindeki ürünü kolayca çıkartabiliyorsunuz. Antartika serisinin tümü dondurucudaki kokuları içine sindirmez veya ürünün kokusunu da dondurucuya vermez. Tupperware'in tüm ürünleri için geçerlidir bu aslında. Ürünler içine konulan malzemenin kokusunu almazlar. Böylece daha önce balık koyduğunuz bir kaba başka birşey de koyabilirsiniz.

eski fiyatı: 23,80

indirimli yeni fiyatı: 11,90



Sıcak sıcak R3417 (sadece 1 tane sipariş verebiliyoruz)
Yemeklerinizi sıcak istiyorsanız sıcak, soğuk istiyorsanız soğuk tutar. 500 ml'dir. İşe, pikniğe veya yolculuğa giderken yanınızda yemeğinizi götürebilmeniz için ideal.


eski fiyatı: 59,90
indirimli yeni fiyatı: 29,95



Prenses tacı R3418 (sadece 1 tane sipariş alabiliyoruz)

Yaz aylarında tüm evlerde olması gereken başka bir ürün. En güzel soğuk tatlılarınız yapabilmeniz için size yardımcı oluyor. Fırına girmez. Salatalar, pilavlar vs. için çok uygundur. Yemeklerinizi prenses tacı sayesinde şık bir şekilde servis yapabilirsiniz. İki parçadan oluşur. Ayrı ayrı her iki parçanında yine kapakları vardır. Küçük parçası mevlütlerinizde tavuklu pilavlarınızı servis yapmak için tam uygun boyuttadır.

eski fiyatı: 34,90

İndirimli yeni fiyatı: 17,45


Sihirli Miksim R3431 (sadece 1 tane sipariş alabiliyoruz)

Keklerinizi, pandispanyalarınızı, kremalarınızı vs. çok güzel çırpabilirsiniz. Ortası delik olan kapağının sayesinde mikserle çırparken kek harcınız veya kremalarınız hiçbiryere sıçramayacaktır. Genelde pasta yapanların en büyük derdi budur. Gerekirse ortasındaki açık kısmında kapağı vardır, onu da kapatıp çırptıktan sonra buzdolabında saklayabilirsiniz. Sihirli inci tam miksimin ortasındaki delik kısma yerleşiyor. Kek harcınızı çırparken biryandan da sihirli inciyi yerleştirip limon kabuğunuzu rendeleyebilirsiniz mesela.

eski fiyatı: 44,90

indirimli yeni fiyatı: 22,45






Mucize kalıp Turta R3437 (sadece 1 tane sipariş alabiliyoruz)

Tupperware'in mucize kalıplarından bir yenisi daha. Bu da katalogda olmayan bir ürün. Silikon bir kalıptır. Yapışmaz, yüksek ısıya dayanıklıdır. İçini yağlamaya unlamaya gerek yoktur.

eski fiyatı: 69,90

indirimli yeni fiyatı: 34,95






Mini ekmek dünyası R3426 (sadece 1 tane sipariş alabiliyoruz)

Daha çok dilimlenmiş ekmek tüketiyorsanız bu ürün sizin için idealdir. Dilimlenmiş ekmeklerinizi içine koyun ve uzun süre bayatlamadan tüketin. Satışta olan ekmek dünyası mavi kapaklıdır.


eski fiyatı: 64,90

indirimli yeni fiyatı: 32,45






Büyük peynir dünyası R3436 (sadece 1 tane sipariş alabiliyoruz)

3 kalıp peyniri yan yana alabilecek büyüklüktedir. Yine diğer peynir dünyaları gibi, üzerindeki filitresi sayesinde gerekli olan hava akımını sağlıyor ve peynirlerinizi daha uzun saklayabiliyorsunuz. Bozulmasını önlüyor. Filitresi garanti kapsamında değildir. Arada bir elde yıkamak gerekiyor. Makinaya atmayınız. Peynir dünyalarını buzdolabınızın en üst rafında saklamanız gerekiyor. Başka rafa koyarsanız ürünleriniz yinede bozulur. Gerekli olan hava akımı tam üst rafta sağlanıyor.

eski fiyatı: 58,90

indirimli yeni fiyatı: 29,45



30. hafta da ev sahibi hediyeleri

150 puanda 5 Lira karşılığında Sihirli Dörtgen 1,5 lt ( üstteki turuncu olan)

normal fiyatı 29,90





300 puanda 10 lira karşılığında Renkli Duru set

Çok güzel bir yağdanlık seti, şu an verilen set kırmızı, turuncu ve sarı kapaklı olanı. Hepsinin kapakları farklı renkte oluyor.



Zeytinyağı, sirke,salata sosu ve baharatlarınızın servisi için çok şık ve kaliteli bir ürün.
1 ad. 1 lt.
1 ad. 600 ml.
1 ad. 580 ml.
1 ad. 200 ml.



normal fiyatı:






Yeni üye olmak isteyenler için de bu iki hafta için yeni bir kampanya var:
Kit çantası değişti ve 70 TL 'ye düştü. İçindeki ürünler 189 TL değerinde.
  1. Eko tip top sürahi
  2. zeytinyağlık
  3. akdeniz serisinden 1 lt'lik olanı
  4. sihirli şek şek
  5. sihirli karıştır sakla
  6. sihirli inci

Bu hafta üye olanlar grup liderleriyle beraber sipariş verdikleri takdirde her ikisi de bu özel karelerden 6 adet hediye alacaklar.


ÖZEL KARE SET >>
Tupperware'den çok özel bir tasarım !
Her türlü kuru gıdalarınızı nemden korur.
Az yer tutar.
Üst kapağı şeffaf olduğundan içine koyduğunuz gıdaları rahatlıkla görebilirsiniz.
Çocukların bisküvilerini,konflex gibi gıdalarını saklayabilirsiniz.
1.2 litre kapasitelidir.



Bu iki hafta boyunca grup olarak 1500 TL lik bir satış yapılırsa sipariş veren herkeze bu berrak setinin her parçasından iki adet hediye alacaksınız.



Bu iki haftalık kampanya da iki sefer üst üste sipariş veren üyelere bu güzel mutfak perisi seti hediye. Hediye gelecek olan mutfak perilerinin kabı çok resimeki ile aynı değil. Daha şık ve daha güzel.

Hiç yorum yok: