20 Temmuz 2009 Pazartesi

Tupperware 30. Hafta

20 temmuz - 27 temmuz
Bu haftanın kampanyası geçen hafta ile aynı. Zaten bir önceki tupperware yazımda ürünleri belirttiğim için tekrar belirtmek istemiyorum. Ürünleri görmek isterseniz buradan bakabilirsiniz.




Bu hafta yeni üye olanlar için de çok güzel kampanya var. Bu hafta üye olursanız önümüzdeki hafta, yani 27 temmuz pazartesi günü, sipariş vermek zorundasınız ve grup liderinizle beraber siz de sipariş verirseniz 2 adet 4 parçadan oluşan bir su seti kazanacaksınız. Yani toplam 8 tane su serisi parçası olacak elinizde. Bu hediyeyi hem siz, yeni üye, hemde grup lideriniz alacak. Bu fırsatı kaçırmayın derim.



Daha önceki haftalarda üye olupta, üyelikleri asilleşmemiş kişiler varsa bu hafta grup liderleriyle beraber sipariş verdikleri takdirde 6 adet bu özel kare setini kazanacaklar. Bu özel kareleri hem grup liderleri hemde üyeler alacak.

Önümüzdeki hafta memleketime gidiyorum. Maalesef sizlerden istemeden de olsa biraz ayrı kalacağız, ancak okullar açılınca dönebileceğim çünkü. Elimden geldiği kadar maillerimi kontrol etmeye ve blogumu güncel tutmaya çalışacağım.
Güzel günler sizin olsun diyorum ve görüşmek üzere inşallah.

Hiç yorum yok: