3 Mayıs 2009 Pazar

Tupperware de yeni indirimler

Tupperware de yeni haftaya girdik. 4-17 mayıs itibariyle geçerli olan indirmli ürünler burada. Kataloğu ayrıntılı incelemek için http://www.tupperware.com.tr/ adresine gidebilirsiniz. Buradan fiyatlarını görebilir bu fiyatlardan yaklaşık %10 ile indirimde şu anda. Bazı ürünlerde daha fazla indirim var. Fiyatlarını öğrenmek isteyenler ve sipariş vermek isteyenler buradan yorum bırakabilirler.


İnternet üzerinden fiyat belirtmek yasak olduğu için burada fiyat belirtemiyorum. Lütfen fiyatını merak ettiğiniz ürünler için yorumunuzu bırakın.


Ayrıca Tupperware satıcısı olmak istiyorsanız buradan başvurabilirsiniz. Hem kazanç sağlayabilirsiniz hem de kendi ürünlerinizi alabilirsiniz. Anneler günü dolayısıyle çok güzel üyelik fırsatları var. Son hafta.... kaçırmayın derim.

Hemen ürünlere geçiyorum. Muhteşem indirimler var yine bu hafta. En beğendiklerimden başlamak istiyorum.


Duru set
R 3342

Muhteşem yağdanlık seti. Tupperware 'in tüm yağdanlıkları gibi, özel kapakçığı sayesinde, asla dışına damlatmıyor. Dış yüzeyi tertemiz kalıyor. Göz lens camından yapılmış bir ürün. Plastik değil. 4 parçadan oluşuyor. Yağ, sirke, bitki çayları vs saklayabilirsiniz. En küçük parçasının kaşığı da var içinde.


Merdane

R3345


Merdane deyip geçmemek lazım. Kenar çubukları çıkıyor. Soğuk kullanmak isterseniz içine su doldurup dondurucu da bekletebilirsiniz. Mesela mantı hamuru açarken bu çok kullanışlı olur diye düşünüyorum. Sıcak isterseniz de içine sıcak su koyabilirsiniz. Hamurlarınızı daha rahat açabilmek için çok güzel bir merdane.







Pasta servis

R3343
Bu kesinlikle benim ürünüm. Bayılıyorum buna. Geçen hafta bu kabı alabilmek için bin takla attım. Bu hafta da % 50 indirimde. Şans işte, fakat müthiş bir fırsat. Yarı yarıya indirimde. Kesinlikle kaçırmayın derim. Bir yüzü düz bir şekilde, pasta ve keklerinizi koymak için. Diğer yüzü de 3 bölüm halinde, kurabiyelerinizi ve tuzlularınızı koyabilmek için. Kenarlardan kilitleri var. Taşıma koluyla da çok rahat pastalarınızı taşıyabilirsiniz.




Zeytinyağlık

R3352

Muhteşem yağdanlık, asla damlatmaz. Normal yağdanlıklarda yağ damlatırken muhakkak kenarlardan aşağıya doğru damlıyor. Bu üründe kesinlikle damlama olmuyor. Sınırlı sayıda olduğu için en fazla 1 sipariş verebiliyorsunuz.




Silikon fırça seti

R3339

çok amaçlı fırça seti. Hem katı hem sıvı sürmek için. Parçalar çıkıyor ve ayrı ayrı makinaya giriyor.


Prenses tacı

R3353

Bu ürün fırına girmiyor.
Pilavlarınız için, soğuk pastalarınız için çok güzel bir ürün. 2 parçadan oluşuyor, 2 de kapağı var. .


Eko pasta servisi


R3333


Pastalarınızı saklamak için çok uygun bir kab. Ters çevirip saklama kabı olarak da kullanılabilir. Bu ürünün de yine taşıma kolu var.



Eko kap 4.3 lt

R3338


Saklama özelliği var. Herzamanki gibi kapakları uzun zaman saklama özelliğine sağlam.



Bu miks serisi tekrar indirimde. Sakın kaçırmayın derim. Süper kullanışlı kablar. Hamur mayala, yoğurt mayala, veya kurubaklagillerini pişirmeye hazır hale getirin. Kurubaklagillerin üzerine sıcak su koyup kapağını kapatınca en fazla 30 dk içerisinde neredeyse pişmiş hale geliyor.


Mini miks 1.4 lt

R3351



Midi miks 2.75

R3350



Maksi miks 7.5 lt


R3349



Dekorasyon sihirbazı

R3354


Güzel pastalarınız için güzel dekorasyonlar yapın

Süper star
R3334


Her türlü sebze saklmak için çok uygun. İçindeki süzgeci de ayrıca çok kullanışlı.



Ergonomik salatacı
R3332

Her türlü sebzelerinizi kurutmak için çok uygun. Marullarmızı, patlıcanlarımızı, patateslerimizi vs. kurutabiliriz. Yani fazla suyunu alıyoruz. Hep salatalarımızın sulandığından, patlıcanların çok su çektiğinden şikayetçi oluruz. Bu pratik alet ile bunlara son. Kızartmak için doğradığımız patlıcanları salatacı ile iyice kurutup yağa atabiliriz.




Mucize kalıp dikdörtgen


R3341

Bu kalıbı kendim kullanıyorum. Çok memnum. Diğer ucuz kalıplardan da kullandım. İç kısımları hemen kahverengi oldu. Bu kalıplarda böyle bir sakınca kessinlikle yok. Asla yapştımaz.




Mİni peynir dünyası

R3344

Bu kabla tüm peynirlerinizi mükemmel bir şekilde saklayabilirsiniz. Daha büyük boyutları mevcut fakat bu hafta indirimde olan bu kabımız. Peyniri benim gibi çok alıyorsanız bu kab size çok uygun. Özel filitresi sayesinde tam da gerekli hava akımını sağlıyor, böylelikle peynirleriniz asla kötü olmuyor. Ayrıca çok da şık.





Dondurmacı

Piyasadaki diğer dondurma kaşıkları ile karıştırmayalım lütfen. Bununla dondurma, tereyağı vs. şık servis yapabilirsiniz. Gerçektende piyasadaki diğer ürünlerden hem ergonomik yapsı ile hem de kullanımı ile çok farklı.



Damla Set

R3340

Muhteşem damla setimiz. Harika bir ürün bence. Çok şık olmasının yanı sıra çok da kullanışlı. Göz lens camından yapılmış bir ürün. Yiyeceklerinizi çok şık servis edebilirsiniz, arta kalanları da kapağını kapatıp saklayabilirsiniz. Yine tüm tupperware ürünleri gibi özellikleri kapaklarda. Çok uzun süre saklama özelliği var.


Antartika
R3335

Bu da derin dondurucu serimiz. Etlerimizi, sebzelerimizi, böreklerimizi çok rahat bunların içinde saklayabiliriz. Çok esnek kablar. Kenarlarından esnetince içindeki çıkıveriyor. Dondurucu da yer kaplamıyor. Dondurucuya koyduğumuz keklerimiz, kurabiyelerimiz ezildi veya içine koku sindi derdi artık yok. Asla içinde sakladığımız ürünlere başka koku geçirmiyor.


Antartika 4'lü set
R3337

Yukarıdaki antartika seti ile aynı özelliklere sahip


Hiç yorum yok: