5 Temmuz 2009 Pazar

Tupperware 6 Temmuz-12 Temmuz haftası indirimi

Öncelikle geçen hafta aldığım bir yoruma cevap vermek istiyorum. Adını yazmadığı için cevap veremedim bu zamana kadar. Lütfen eğer Samsun'da oturuyorsanız tekrar irtibata geçin, sorunu iyice anlayalım. Yardım istemişsiniz, inşallah burada yazdıklarımla size yardımcı olabilmişimdir.

İşte yorum:
Adsız:" abartmayın arkaşlar 2 ürün aldım minişef ve süper rondo mini şef ehhhhhh ama süper rondodan hiç memnun değillim dünyanın parasını verdim bide şimdi iade etmek istiyorum biri bana yazsın nasıl yapcamı saolun şimdiden".
Tabiki bazen ürünlerden memnun kalmayanlarda çıkabilir. Ben kendi adıma söylemek gerekirse, asla yüzde yüz arkasında olmadığım bir ürünü satmam. Sorulduğunda kendi beğenmediğim bir ürünü de söylüyorum. İnsanlar takip ettikleri için burada her pazartesi günü tüm indirime giren ürünleri yayınlıyorum. Süper rondo hakkında birşey söyleyemem fakat minişef hakkında şunu söyleyebilirim. Mini şef şahsen benimde çok kullanmayı sevmediğim bir ürün. Fakat, geçen gün üyelerimden birtanesi satmak için mini şef sipariş verdi. Bende ona isterse daha rahat satabileceği bir ürünü alabileceğini ve benim mini şefi kullanmayı çok sevmediğimi söyledim. Fakat o da bana, kendi çevresinde birçok kişinin minişef'i kullandığını ve çok memnun olduklarını söyledi. Özellikle sipariş verdi. Bunu çok rahat satabileceğini söyledi.
Ürünlerin kullanılabilirliği görecelidir biraz. Kişiye göre değişir. Bunu şahsen tecrübe ettim. Benim beğenmediğim bir ürünü bir başkası çok beğenebilir, bir başkasının beğenmediği bir ürünü de ben çok beğenebilirim.
Bana gelen yoruma gelince, o iki ürünü beğenmemiş olabilirsiniz. Belki size gelen ürünlerde bir sorun vardır veya yanlış kullanıyorsunuzdur. Tecrübelerime dayanarak şunu söyleyebilirim ki genellikle sorunlar ürünü yanlış kullanmaktan oluşuyor. Doğru kullanıldığı takdirde genellikle bir sorun çıkmıyor. Yani ben henüz bir sorun ile karşılaşmadım.
Mini şef ve süper rondo'yu kullanırken şunlara dikkat etmeniz gerekiyor. Kapakları parçalara ayırlabiliyor. Ortasından tutup ayırabilirsiniz. Genellikle birkaç kez kullandıktan sonra kapağının iç kısmındaki dişlerin arasına kirler birikiyor. Muhakkak arada bir kapağını açıp parçaları bulaşık makinasında yıkamanızı öneririm. Orada kirler birikince olması gerektiği gibi kullanamıyorsunuz, bıçağı güzel dönmüyor. Veya bıçağı körlenmiş olabilir. O zaman bileyletmek gerekiyor. Eğer tüm bunları yaptıysanız ve hala üründen memnun değilseniz size en yakın tupperware danışmanına götürmenizi tavsiye edebilirim. Eğer Samsunda oturuyorsanız buluşabiliriz ve sizi merkezimize götürürüm. Orada neler yapabileceğimize bakarız.
Tupperware de iyade yoktur, normal kullanım koşulları altında, 10 yıl içinde üründe çatlama, soyulma, kırılma, bükülme gerçekleştiğinde, garanti kapsamı altında, size en yakın tupperware danışmanına değiştirmek için başvurabilirsiniz. Eğer değiştirilmesini istediğiniz üründen stoklarımızda kalmadıysa, benzer bir ürün temin edilebilir.

Şimdi geçelim ürünlerimizin tanıtımına:
Geçen haftanın indirimleri aynen bu hafta da devam ediyor. Tüm katalog hala %20 indirimde. Üyeler için %40 oluyor tabiki.

Üyeler, 13 temmuz'da grup liderleriyle beraber sipariş verdikleri takdirde 3'lü yıldız kabları hediye alacaklar.


Üyeler için: bu hafta 300 Tl'lik sipariş yaptığınız takdirde alacağınız aktiflik hediyesi 3'lü damla set.

Bu hafta da bukadar. Önümüzdeki hafta tupperware indirimlerinde görüşmek üzere inşallah.

5 yorum:

TAZE NANE dedi ki...

3'lü damla set harika görünüyor.
Ço güzel.
Bende 1 tane pembe rengi var.
Sanırım bundan yanlış görmüyorum. Çok kullanışlı.
Sevgiler.

Adsız dedi ki...

bende bu ürünlerden almak istiyorum nasıl sahip olabilirim

renklipastalar dedi ki...

www.tupperware.com.tr den tupperware kataloğuna bakabilirsiniz. Oradan bakıp bana mail atarsanız siparişlerinizi size kargo ile ulaştırabilirim. Telefonla da görüşebiliriz isterseniz. Postane ile antlaşmamız vardır. Kargo ücreti çok fazla tutmuyor.


Tüm kataloğun indirimi bu hafta son buluyor. Sipariş vermek istiyorsanız, çok geç kalmamanızı tavsiye ederim. En son pazartesi 13 temmuz a kadar siparişlerinizi verebilirsiniz. Daha sonra normal fiyatlara dönülecek çünkü.

BAna mail atın seve seve size yardımcı olurum.

Adsız dedi ki...

merhabalar
28.haftanın üzerinden uzun zaman geçmesine rağmen aklıma takılan bir konu var. Yardımcı olabileceğinizi umuyorum. Ben Denizlide Tupperware üyesiyim. 28. haftada grub lideri ile beraber aktif olan üyelerin yıldız kapları hediye kazanacağını belirtmişsiniz.
Önce bizede bu şekilde bilgi verildi ama sonra yıldız kapları sadece 27.28. haftalarda yeni üye olanların grub lideri ile aktif olması halinde verileceği bildirildi. ve önce bana alacağım söylenen ürünü bu nedenle alamadım. Siz Yazınızda yeni üyeler demediğiniz için bütün üyeleri kapsadığını düşündüm. Sizin bu konudaki uygulamanız nasıldı? Bilgi verirseniz çok sevinirim. Mailim umrano@gokhan.com.tr.
saygılar

renklipastalar dedi ki...

Adsız bir kişiden bana gelen yoruma cevap vermek istiyorum:

Öncelikle hemen cevap yazamadığım için özür dilerim. Biraz uzun bir tatile çıkmıştım, henüz eve yeni döndüm. Tekrar kusura bakmayın.

Sorunuza gelince şu hatırladığım kadarıyla o yıldız kaplar sadece yeni üyeler için değildi, fakat bunu başkanımıza aktardım. Araştırıp inşallah size geri döneceğim. Siz Denizli de oturduğunuz için belki bazı hediyelerde değişiklik olabilir. Genel olarak kampanya aynı oluyor, fakat bazen farklılıklar da olabiliyor. Hatırladığım kadarıyla O hafta Samsundaki kampanya böyleydi. Yine de ilk fırsatta bunu araştırıp size geri döneceğim, fakat bence en doğrusu sizin kendi grup liderinizle bunu araştırmanız.Dediğim gibi her ilde farklı olabiliyor bazen.

Umarım yardımcı olabilmişimdir. İyi günler diliyorum.