25 Mayıs 2009 Pazartesi

Çilekli adet pasta

Betül ablamlar Samsundayken hazırladığım bir başka tarif daha.
Altı bildiğimiz ıslak kek, üzerine şanti hazırlayıp sıktım. Süsleme amacıyla da çilekler kullandım. Arzuya göre süslenilebilir.

8 yorum:

Gönülünce Lezzetler dedi ki...

Arkadaşım kaç gündür sana geliyorum ama blogunu açıldıktan sonra karşıma blograzi çıkıyor sinir oluyorum...bu gün ilk kez girdim ve hemen yorum bırakayım ne olacağı belli olmaz...Kekler çileklerle harika görünüyor ellerine sağlık...
Güzel bir hafta geçirmeni dilerim....
Sevgiler...

Bir Dut Masalı - nUnU dedi ki...

:))
geçerken bu güzelim çileklere, bir öpücük vermeden geçmek olmazdıki :)
dimi ...

Doyumluk.... dedi ki...

İyi fikir.Çokta şık durmuş.eline sağlık.

NİLBUTİK PASTA dedi ki...

çok güzeller.bu diet öldürdü beniiiiiiii bende istiyorummmmmmmmmmmm

Ay BU KIZ dedi ki...

tam mevsimi hemde çileğin... allaaahımmmm nasılda güzel gördü gözüme.. sanırım uzun bir süredir tatlı yemememin etkiside olsa gerek.. ama normaldede olsa süper görünüolar.. annemede söylimmmde banada yapsın.. yihuuu :)

TAZE NANE dedi ki...

ÇOK GÜZELLER.

renklipastalar dedi ki...

uğradığınız için çok tşk ederim arkadaşlar. Maalesef benim bilgisayarım yine bozuldu. Bu aralar pek anlaşamıyoruz onunla galiba. Yapılması biraz sürecek gibi. Bir süre blogdan uzak kalabilirim. Çok canım sıkılıyor buna ama yapabileceğim birşey yok maalesef. Şu an başka bir yerden giriyorum.

tupperware ürünlerine gelince, internette fiyat belirtmek yasak dediler. Oyüzden belirtemedim. Fakat herkez belirtmiş. Sanırım bundan sonra benim de belirtmemde bir sakınca yoktur. Bu aralar bilgisayarımı kullanamadığım için kartvizitte belirtilmiş olan telefon numaramdan arayabilirseniz fiyatları belirtirim. Sipariş vermek isteyenler bana telefon numaramdan ulaşabilirler.

Pembe Tatlar dedi ki...

Hımmm bunlar harika gözüküyorr:))
Ellerine sağlık canım...
Seni izlemeye aldım..:)