20 Mayıs 2009 Çarşamba

Tupperware'de Kalite Haftaları 18-24 Mayıs idirimleri

100 TL siparişi olan HER müşteriye sadece 14,95 8 lt. kapasiteli bir Tini Mini Hanım. Yaza özel bu fırsatı kaçırmayın!
72,90 'dan sizin için özel 14,95'e.
Tüm sebzelerinizi güvenle saklayabilirsiniz. Üzerindeki sebze resimlerine göre kapak konumlarını ayarlayabiliyorsunuz. Kullanımı çok kolay. Tini Mini Hanım buzdolabınızda çok şık duracak.

Geçelim ürünlerimize...
Benim çok beğendiğim tuppertermos


Normalde mavi rengindeydi fakat şimdi beyaz renginde geldi. Kapağı 3 parçadan oluşuyor: üst kapak, kapak bağlantısı ve basma yeri. Geniş tabanı sayesinde güvenle kullanabilirsiniz. Devrilmesini önler. Ergonomik sapı sayesinde kullanımı ve taşıması kolaylaşıyor. Servis yapmak istediğinizde kapağının açma/kapama düğmesine basmanız yeterlidir. İçindeki sıvının ısısını 24 saate kadar korur.










İstiridye set


Kapağının esnek yapısı sayesinde içine konulan ürüne göre şekil alır. Kapağının güvenli kilidi sayesinde kapandıktan sonra açılmaz. Çok amaçlı kullanılabilir. Seyahat ederken özel eşyalarınızı koyabilirsiniz, veya çocuklarınız için güzel bir beslenme çantası da olabilir. Yuvarlak parçalarına zeytin/peynir/meyve/puding vs. konulabilir. Uzun parçasının içerisine de ekmek/poğaça vs. konulabilir. Küçük parçaları içinden çıkartıp onların yerine meyve suyunuzu/sütünüzü koyabilirsiniz.




Çocuklarımız veya kendimiz için spor matara. Alt kısmı açılabiliyor. Bardak olarak kullanabiliriz veya spora gitmişsek içerisine anahtarlarımızı koyabiliriz. Özellikle çocuklarımıza okula giderken içine su/meyve suyu vs. koyabileceğimiz güvenli bir matara. Asla kanserojen madde içermiyor. Gönül rahatlığıyla çocuklarımıza içirebiliriz.






Yine çocuklarımıza yazın sıcaklarında güzel ev yapımı dondurmalar yapabilmek için Tiwi Lolibuz.


Kanserojen madde içermediği için gönül rahatlığıyla ev dondurmaları yapabiliriz. Süt/yoğurt ile reçelleri karıştırıp lolibuz kablarının içerisine koyalım ve donduralım. Çocuklar için mis gibi dondurmalar hazır. Renkleri de ayrıca çok güzel.






Eko Tabaklar 4'lü set


Çok amaçlı ve çok şık tabaklar. Sağlam kapakları sayesinde herşey uzun süre bozulmadan saklanabilir.






Ekmek kutusu


Ekmeklerinizi/poğaçalarınız/keklerinizi/kurabiyelerinizi uzun süre saklamak amaçlı bir kab. İçerisinin kırıntılarını sürekli temizleyip, kapağını her gün muhakkak açıp kapattıktan sonra uzun süre sağlıklı bir biçimde ürünlerinizi saklayabilirsiniz.








Sihirli miksim


Sihirli setin bir parçasıdır bu da aslında. Ortası delik olan kapağı sayesinde kremanızı/krem şantinizi/yumurtalarınızı etrafa sıçratmadan çırpabilirsiniz. Orta kapakçığını da kapatıp saklayabilirsiniz. Çok kullanışlı ve çok amaçlı bir kab.






Dilim Peynir Dünyası


Peynirleriniz için özel bir saklama kabı. Üzerindeki özel filitresi sayesinde gerekli hava akımını sağlıyor ve peynirleriniz uzun süre bozulmuyor. Peynirlerinizi dilimleyip içerisine koyduktan sonra buzdolabının üst rafında ortada saklanılırsa memnun kalacağınız bir ürün. Peynir dünyasının buzdolabındaki konumu gerekli olan hava akımı için çok önemli. Bu sayede uzun süre lezzetli peynirlerinizden faydalanmış olursunuz.


Renkli Tutkular
Tek tek satıştalar, fakat hepsini bir alırsanız karlı çıkarsınız.
  • Kırmızı: 4.3 lt
  • Turuncu: 2.5 lt
  • Sarı: 1.5 lt
Sihirli Rende
Çok amaçlı rende. İster julien doğrayın ister normal rendeleyin.
Sihirli Dörtgen Set
Çok amaçlı saklama kabları. Yine özel kapakları sayesinde hava geçirmez ve içerisindeki ürünleri bayatlatmaz. Uzun süre muhafaza eder. 3'ü bir arada güzel bir indirim var.
Sihirli Set
Sihirli Miksimin devamı olan ürünler. Tabiiki ayrı da kullanılır. Sihirli Ölçü kabı, Sihirli İnci ve Sihirli Karıştır Sakla bir arada yine güzel bir indirime sahip. Mutfakta çok kullanışlı bir set.
Sihirli İnci:
Her türlü narenciye sıkmak için uygundur. Özellikle de narsuyu sıkmak için. tabanındaki rende sayesinde narenciye kabuklarını rendeleyebilirsiniz. Diğer sihirli ürünler ile birlikte kullanılabiliyor. Kapak kısımlarına yerleştiriliyor. Mesela Sihirli karıştır saklanın kapağına oturtup portakal suyunuzu ve kabularınızı direk kek karışımınızın içine sıkabilir/rendeleyebilirsiniz.
Sihirli Karıştır Sakla:
Her tür karışım hazırlamak/çırpmak için idealdir. Hava ve su geçirmeyen kapağı sayesinde güvenilir bir biçimde taşınabilir. 1 lt kapasitesindedir. Özel ağız yapısı sayesinde dökerken sıçratmaz/geriye damlatmaz. Yukarıdaki Sihirli Miksimin ortasındaki delik kapağına geçirilerek benmari usulü eritme yapabilirsiniz. Bu ürünler ortalarındaki delik kapaklar sayesinde birbirine giydirmelidir. Çok yönlü kullanılabiliyor.Bunlar da bu haftanın fırsat ürünleri:
Yaz paketi 1
Eko Tip-Top sürahi, Mini şef ve Mİni peynir dünyası bir arada %50 indirimde. Kaçırılmayacak bir fırsat.
Yaz paketi 2
Zeytinyağlık-mini peynir dünyası ve tek parmaklar set olarak %50 indirimde. Kaçırılmayacak bir fırsat. 3'ü birada çok uyguna geliyor.
Sihirli Rondo
Elektrik kullanmadan çabucak istediğiniz boyutta doğrayabilmeniz için size kolaylık sağlıyor. Kullanım için aşağıdaki video'yu izleyin.















































4 yorum:

Öznur dedi ki...

Merhabalar,
2 gün önce elime geçen kargo ile o kadar şaşırdım ve mutlu oldumki anlatamam. son zamanlarda iş bulma telaşına okadar dalmıştım ki bloğuma yazı bile eklemiyordum. hatta bana çıkan arkadaşada hediyesini hala gönderemedim. :(
Beni kendime getirdiğiniz için çok sağolun. Hediyeleriniz içinde. Eşim çooook şaşırdı. :) İstanbula gelirseniz mutlaka haber verin görüşelim. Bundan sonrada sık sık ziyaretçiniz olcam. Bende beklerim. Birazdan da hediyelerinizn fotosunu sayfamda yayınlıycam zaten.

Sevgilerle...

keskinli dedi ki...

selam
3 sene önce bende saticiligini yapmistim tüm ürünleri harika
herkese tavsiye ederim
paylasimin icin sagol canim hayirli cumalar sevgiler

Adsız dedi ki...

Merhabalar,site hoşuma gitti fakat tupperware indirimli ürünlerin fiyatları belirtilmemiş.Nereden bulabiliriz?Elimde katalok var ama ben haftanın indirimlerini takip ediyorum.Teşekkürler.

Adsız dedi ki...

abatmatın arkaşlar 2 ürün aldım minişef ve süper rondo mini şef ehhhhhh ama süper rondodan hiç memnun değillim dünyanın parasını verdim bide şimdi iade etmek istiyorum biri bana yazsın nasıl yapcamı saolun şimdiden