4 Şubat 2009 Çarşamba

Güzel kızıma kışa hazırlık

Malum yine kara kış geldi. Gerçi kavurucu bir yazın ardından bu yağmurları ve karı özlemiştik. Soğuk havaya ve çamurlara dayanmak zor olsa da yaz aylarının sıcaklığını düşününce insan: "Boşver yağsın", diyor. Samsun yinede diğer illere göre çok soğuk olmuyor. Halimize şükretmek lazım. Havası nemli olduğu için genelde yağmur yağar, fakat evvelki gün kızım koşarak yanıma geldi ve, "anne anne, kar yağıyor" diyerek beni uyandırdı. Bembeyaz bir Samsun'a uyanmıştık o gün. Harika bir manzaraydı. Güzel kızım kışa hazırlıksız girmesin diye tedbirimi alayım dedim. Atkının resmini yine internette bir sayfada görmüştüm ama şapkası hoşuma gitmediği için kendim değiştirdim ve ortaya bu çıktı.

Tek tek nasıl yaptığımı anlatmak yerine fotoğraflarla göstermek istiyorum. Zaten çok kolay bir model. İnceleyince hemen anlaşılıyor.
Yandan görünümü

Şapkanın arkadan görünümü:
Atkının yakından görünümü:

Şapkanın ve atkının ucuna aynı renkte 3 pompon uyguladım:
Kızıma mankenliğe gönüllü olduğu için teşekkürler......Tabii bunu seve seve yaptığını da belirtmeliyim. Güle güle kullan bitanem. Soğuk kış günlerinde daima içini ısıtması dileğiyle.......







1 yorum:

Ay BU KIZ dedi ki...

kızınız da adeta o miss kurabiyeler gibi.. :) kırt derim yerim ben onu:) öpüorum yanaklarından :) tam bir manken canımmmmmmmmm :):):)